2777
2789
عنوان

رابطه با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 47 پست
واقعا من کار بدی میکنم اخه؟ من فقط میگم اونا چون یه بچه دارن نیاید یه همچین توقعاتی از ما داشته باش ...

بله واقعا کار بدی می‌کنی چون همسرت تک فرزنده .پس چی کار کنن بنده های خدا.خواسته های آنچنانی هم ندارن .با دلشون راه بیا جای دوری نمیره بالاخره خودت هم روزی به این جایگاه می‌رسی عزیزم

از این محبت و توجه لذت ببر  برو دنبال درس و علاقه مندی هات و خیالت بابت نهار و شام و.... راحته ...

اخه میدونی من با اونا مشکلی ندارم‌کلا این مدل رفتار ها رو دوست ندارم

والا خونه ام چندتا کوچه از مامانم پایین تر هست شاید هفته ای دوبار یک ساعت برم خونشون از این دختر ها نیستم که همیشه خونه مامانم باشم اونا هیچی

میشه برای استخدام شدنم نفری یه صلوات بفرستین🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو مشغول کن.. نمیدونم چندسالته و تو چه فازی هستی.. ولی اگه مشغول باشی کمتر باهات کار دارن..

اره خودمم خیلی دوست دارم مشغول باشم 

ولی به خاطر ساعت کاری همسرم نمیتونم سرکار برم

۲۴ سالمه

شمام حق دارید اما نمی‌دونم چرا دلم برا اون پدر و مادر گرفت، نازنینم با همسرتون قرار بزارید که برنامه ...

ببین من میگم نباید چون یه بچه دارن همه چیزشون با ما باشه

خیلی جونن پدرشوهرم متولد ۵۰ هست

ولی مثلا مادرشوهرم و همسرم دکتر میبره 

نمیدونم منظورم و چجوری برسونم از شوهر من بیشتر از یه پسر انتظار دارن

من نمیگم این کار ها بده ولی وقتی خودشون انقدر جون هستن چرا باید همه جا ما ببریم بیاریمشون اخه

والا یه من باشه همون هفته ای دو بار هم کمتر دوست دارم به خاطر خودشون میرم

عزیزم چرا سختش میکنی 

مگه اونجا میری بهت بد میگذره 

فک کن مادر پدر همسرت مثل مادر...خودت هستن قدرشونو بدون که آنقدر هواتونو دارن 

شوهر منم تک پسره از8سالگی کارکرد خرج خودش درآورد مستقل شد چون بچه بود گاهی حقشو میخوردن ...پدرو مادرش دارابودند ولی بی مسولیت ...

خلاصه بگم برای خودش تو خونه مردم بزرگ شد چون پدرش ناسازگاری باهاش میکرد به قولی ظالم بود

الان کارمنده ولی زندگیمون آنقدر سوراخ سنبه داره که با حقوق کارمندی پرنمیشه ازحمایت پدرهم...محرومه 

ولی پدرمادرمن برعکس خانواده شوهرم هستن 

شوهرم همیشه میگه قدر پدر....بدون  باید هرروزدستشون ببوسی 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
عزیزم چرا سختش میکنی  مگه اونجا میری بهت بد میگذره  فک کن مادر پدر همسرت مثل مادر...خودت ...

نمیدونم شاید هم من زیادی سخت گیرم

میدونی ما بیشتر از اینا اختلاف فرهنگی داریم

اونا خیلی اهل رفت و آمدن اهل تلفنن ولی من اینجوری نیستم

وگرنه خونشون میرم مادرشوهرم نمیزاره حتی یه لیوان بشورم هرچقدر اصرار میکنم باز اجازه نمیده ولی من رفت و آمد زیاد دوست ندارم

نمیدونم شاید مشکل از منه

ببین من میگم نباید چون یه بچه دارن همه چیزشون با ما باشه خیلی جونن پدرشوهرم متولد ۵۰ هست ولی مثلا ...

حق داری باید مدیریت کنید باهم بشینید صحبت کنید بالاخره پسرشون یه خانواده جدید تشکیل داده 

از طرفی میگم به اونام حق بده و با مهربونی بیشتری باهاشون راه بیا

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
حق داری باید مدیریت کنید باهم بشینید صحبت کنید بالاخره پسرشون یه خانواده جدید تشکیل داده  از ط ...

اره دقیقا درک اینو ندارن که پسرشون جدا شده

مثلا الان پدرشوهرم زنگ زده فردا شب میایی گفتم اره از الان میگه اومدی باید بخوابی من جواب ندیدم خندیدم میگه باید بمونی نکنه میدارم

خب بابا من دوست ندارم شب جایی بخوابم اصلا نمیدونم دیگه چجوری باید بهشون بگم

اره دقیقا درک اینو ندارن که پسرشون جدا شده مثلا الان پدرشوهرم زنگ زده فردا شب میایی گفتم اره از الا ...

چه گیری افتادی  یدونه بچه واقعا سخته حالا سه چهار تا بودن هفته ای یکبار سراغ شما میومدن

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
نمیدونم شاید هم من زیادی سخت گیرم میدونی ما بیشتر از اینا اختلاف فرهنگی داریم اونا خیلی اهل رفت و ...

اگه انتظار دارن هرشب برید خونشون انتظارشان بیجاست ولی خوب هفته 2باررو سخت نگیر سعی کن خلاصه بهت خوش بگذره چون تازه عروسی بیش تر بهت توجه میکنن بهت زنگ میزنن..به مرور  خودت رفتارشون برات عادی میشه ..

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
چه گیری افتادی    یدونه بچه واقعا سخته حالا سه چهار تا بودن هفته ای یکبار سراغ شما میومدن

اره بخدا خسته شدم اگر میدونستم اینجوریه غلط میکردم عاشق بشم🤦‍♀️

اگه انتظار دارن هرشب برید خونشون انتظارشان بیجاست ولی خوب هفته 2باررو سخت نگیر سعی کن خلاصه بهت خوش ...

نه کم نمیشه من ۳ سال عقد کرده بودم یک شب در میون زنگ میزدن بهم 

حتی یک بار چند شب پشت هم جواب شونو ندادم زنگ زدن به خونه مادرم اینا😂🤦‍♀️

الان که دیگه شده هرشب