2777
2789
عنوان

خودمو بدبخت کردم کمک🤕

312 بازدید | 23 پست

سلام خوبید؟ 

خانوما من واسه شیو دستام از مچ تا آرنج خیلی وقتا از ژیلت استفاده میکنم

ولی واسه بازو هیچوقت ژیلت استفاده نکرده بودم 

یه بار یه غلطی کردم بازومم با ژیلت شیو کردم، فرداش پر از جوش ریز قرمز شده بود

الان نزدیک دو هفته گذشته هنوز که هنوزه همینطوره 

بازوهای صافمو نابود کردم

چیکار کنم باز مثل قبل بشه😭💔

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میشه من اولین بار ک زدم اینطور شد بعد ی ماه خوب شد ا

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

برو حموم کیسه کن 

تونستی ماسک سدر بزن 

یه چندوقتی زمان میبره 

اما چون داره دوباره بازوهات مو درمیاره اینجوری متورم شده بنظرمن با کیسه پوست مرده رو میدی کنار از التهاب‌ کمتر میشه

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐

ماسک ماست و خیار ..خودتت درستش کن بزار روش خشک ک شد بشورش با خنک ..حساسیت کرده 

خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن 
درست میشه من اولین بار ک زدم اینطور شد بعد ی ماه خوب شد ا

وای خدا کنه

ولی الان دو هفته گذشته اصلا خوب نشده تازه خارش هم داره😞

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
وای خدا کنه ولی الان دو هفته گذشته اصلا خوب نشده تازه خارش هم داره😞

اره منم اینطور بودم ولی خداروشکر با اینهمه نگرانیم خوب شد

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩
برو حموم کیسه کن  تونستی ماسک سدر بزن  یه چندوقتی زمان میبره  اما چون داره دوباره ...

والا حموم که میرم لیف میکشم ولی حتی خارش‌ بیشتر هم میشه

ماسک ماست و خیار ..خودتت درستش کن بزار روش خشک ک شد بشورش با خنک ..حساسیت کرده 

تاثیر داره بعد از این مدت؟ 

شاید اینکه میگید خنک میکنه واسه وقتی باشه که تازه ست جوشا

اره منم اینطور بودم ولی خداروشکر با اینهمه نگرانیم خوب شد

امیدوارم😞

والا حموم که میرم لیف میکشم ولی حتی خارش‌ بیشتر هم میشه

ننننن نکش .حساس شده پوستت بدتر میشه ...

خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن 
تاثیر داره بعد از این مدت؟  شاید اینکه میگید خنک میکنه واسه وقتی باشه که تازه ست جوشا

اره تاثیر داره .امتحانش کن شما