2777
2789

من چند روزه ک تو ی رستوران ب عنوان وبتر کار میکنم چالش خوبیه برام چون اعتماد بنفسم پایینه و کم رو هستم باعث میسه از این حالت دربیام کلا کارمو دوست دارم ولی همکارام ی کاری کردن اشکم دراومده اول از پسراش بگم:اگه باهاشون بگو بخند نکنی و صمیمی نباشی اذیتت میکنن الکی بهت کار میدن تایم غذا ب زور غذا میدن الکی اوقات تلخی میکنن مخصوصا یکیشون دیدم اینجوری فایده نداره از حالت جدی دراومدم ی ذره دوستانه برخورد کردم یکیشون دیگه پررو شد رو سرم سوار شد 

انگاری از من خوشش اومده ی رفتاری میکنه معذبم

من ریزه میزه هستم و بی بی فیس ازم ده سال بزرگتره صدام میکنه جوجه مثلا ب عنوان شوخی و اینا من میگم خسته شدم میگه نحیفی فلان  کار ونکن بعد ب اون دختره برخورد گفت مگه من حمالم بین من و اونم بهم زد

امروز داشتم جدی حرف میزدم باهاش دیدم گفت دستاتو ببینم اخه چه کوچولو و فلان معذبم کرد بعد برگشت گفت ابروهاتو تازه برداشتی فلان گفتم ن من اصلا ابرو برنمیدارمو.. بعد هیع نگام کرد گفت چرا برداشتی گفتم چیه ارایشگری؟

بعدش دیگه شیفتم تموم شد گفتم من میرم و سر سری خدافظی کردم اصلا حالم‌بدشد

زناشون هم بدتر روانین با خودشون دعوا دارن 

امروز سرپرستم با مدیر دعوا شد من نمیدونستم انقدر عصبیه رفتم بهش ی مشکلو بگم چناااان سرم داد زد کل سالن برگشت نگام کرد رفتم دسشویی کلی گریه کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یه سری ادمای هول همکاری جدی و بدون اینکه بهشون رو بدی به کارت برس

اخه اونجوری هم اذیتم میکنه 

امتحانش کردم اگه باهاش جدی رفتار کنم عوضی انقدر سگ میشه سرپرست مردمون اونه کلی کار میده بدخلقی میکنه