hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 عنوان کسی بوده بیبی چکش بعد چند ساعت مثبت بشه و باردار بوده بیاین عکس بیبی چک.... 3225 بازدید | 57 پست صبح زدم دیدم منفی دیگه اومدم ول کردم الان دیدم مثبته قشنگ خطش پررنگ شده پنج روز از پریم میگذزه کسی بوده اینجوری و باردار بوده چیکار کنم نمیدونم دستام میلرزه برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆ 1402/08/04 | 20:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 عکس برای شش صبح برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 اینم الان برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 تا یکی دو دقه فقط معتبره بعدش کاذبع اخه خطش خیلی معلومه تبخیر نیس برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 مبارکه واقعاااا برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
الوچه_ترشه عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 11290 عزیزم من یکساعت بعدش که رفتم مثل مال شما همین طور خط انداخت و باردارم.الان حدودا هفت هفته ام.فرداش که زدم سریع خط افتاد به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 عزیزم من یکساعت بعدش که رفتم مثل مال شما همین طور خط انداخت و باردارم.الان حدودا هفت هفته ام.فرداش ک ... تو رو خدا 😭😭😭😭 برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 عزیزم من یکساعت بعدش که رفتم مثل مال شما همین طور خط انداخت و باردارم.الان حدودا هفت هفته ام.فرداش ک ... من یکساعت بعدش نگا نکردم شاید زود تر انداخته نیم ساعت یساعت ولی انداخته بودم سطل الان رفتم دستشویی رو بشورم گفتم ینگا بندازم اینو دیدم برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
الوچه_ترشه عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 11290 من یکساعت بعدش نگا نکردم انداخته بودم سطل الان رفتم دستشویی رو بشورم گفتم ینگا بندازم اینو دیدم ... اره منم اصلا اول خط نینداخته بود.یکساعت بعد رفتم دستشویی اتفاقی چک کردم و دیدم خط انداخته.احتمالا بارداری عزیزم به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
elahe7229 عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 4520 من یکساعت بعدش نگا نکردم شاید زود تر انداخته نیم ساعت یساعت ولی انداخته بودم سطل الان رفتم دست ... فردا دوباره بزن
لالهعباسی عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 756 بله من اینجور بودم که فرداش با ادرار اول صب گرفتم زود پر رنگ شد
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 اره منم اصلا اول خط نینداخته بود.یکساعت بعد رفتم دستشویی اتفاقی چک کردم و دیدم خط انداخته.احتمالا با ... وای باورم نمیشه خدا بعد ماها صدام رو شنیده نمیدونم چکنم خوشحال باشم یا ن ذوقم نخوره صبحهم که جمعس ازمایشگاه بسته برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆