2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد یه دختره بیاره خونه براش تتو بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 32 پست
آب پاکی رو بریزم رو دستت  اگه شوهرت عوضی باشه که هیچی فرقی نداره دختره بیاد شوهرت بره یا هر چی ...

چع راحتی مگع اینکه تعصب نداشته باشع 

بع زنش سخت میگیره خودش تو خوشگذرانی باشعععع

.
مگه تتو کار فقط همینه 🤦🏻‍♀️

مجانیه😐

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکمی تو هم دادو بیداد کن بگو دوس ندارم ای دیگع چع وضعشه عصابم خراب شد اینجور موقعه ها سیاستی وجود ند ...

درست میگین‌...

مرسی

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
چع راحتی مگع اینکه تعصب نداشته باشع  بع زنش سخت میگیره خودش تو خوشگذرانی باشعععع

دیگه بگه بهش من باهات اوکی هستم تو هم باید شل کنی گیر ندی 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
منم همینطور ولی میگم اگه راه درست اونه که قبول کنم خب قبول میکنم با سیاست پیش برم نمیدونم حالا چون ...

والا منم تو این قرن زندگی میکنم همه هم آزادیم دوستامم تتو میزنن برای شوهر بقیه دوستامم زدن ولی ما دوست نداریم این دلیل نمیشه که یکیشون همچین حرفی بزنه و اگه زد بدون شک قیدشو میزنم این آدم مشکل اخلاقی داره به زندگی بقیه احترام نمیزاره

برای تتو هم بگو تو دوست داری من تتو بزنم ؟خب تو هم نزن فردا بچت میبینه و من دوست ندارم 

شما هم بگو ی تتو کار مرد کاربلد پیدا کردم میخوام فلان جام رو تتو بزنم برات

اووو دلت خوشه خواهر یه دعوایی به پا میکنه که نگم برات

والا منم تو این قرن زندگی میکنم همه هم آزادیم دوستامم تتو میزنن برای شوهر بقیه دوستامم زدن ولی ما دو ...

اگه گفت آره توهم بگو برات بزنه چی بگم؟

اگه گفت آره توهم بگو برات بزنه چی بگم؟

اولش بگو به نظرت برای تربیت بچمون تو آینده بد نیست الگوی خیلی بدی میشیما ببین حرفش چیه بعد بگو منم دوست دارم بزنم میخوام روی تر قوم مچ دستم طرح دیدم بزنم ،میگی حساسه شاید مخالفت کرد وقتی مخالفت کرد بگو خب تو هم نزن اینطوری یر به بر میشین 

ولی وقتی شوهرت حرف اون یارو رو اومده گفته یعنی خواسته جریت کنه که مخالفت نکنی حواست باشه گول نخوری