2777
2789

خانما اول از همه بگم که شوهرم اینا کلا خانواده تعصبی هستن 

(خانم بدون اجازه هیج جا حق نداره بره،آرایشگاه سالی یه بار نمیبره،خرید تا اون نخاد نمیریم،خونه بابام سالی یه بار اونم به زور یه هفته میمونه ،)و و و خیلی چیزای این شکلی که اصلا انقد زیاده که وقت نمیشه بگم درصورتی که همه اینا واسه خودش بالعکسه 

حالا این شوهرم یه برادر ناتنی داره که در اصل پسرعمشه مادر پدر اون پسر عمه همون اوایل فوت میکنن تو یه سانحه ای مادرشوهرم اینا بزرگش میکنن

تا اینجا بگین خببب...

حالا نمیدونم چیشده شوهرم تو این فکر افتاده تتو بزنه و خواهر  دوست دختر  این برادرشوهرم تتو کاره اینم به شوهرم پیشنهاد داده یه شام بیاییم خونتون با دوست دخترم و خواهرش برات تتو بزنه

قبلا با دوست دخترش اومده بود خونه

حالا بگین چیکار کنم قبول کنم با این شرایط بیان و دختره واسش تتو بزنه یانه 

(تنها مشکل من اینه میگم چرا منو انقد تو شیشه داری خودت هرکاری دلت میخاد میکنی😔)اصلا هم با تتو زنش مشکلی ندارم

هرکی متوجه منظورم شد بگه چیکار کنم خواهرانه راهنماییم کنید بهترین جوابو بهش بدم

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

خوشم نمیاد زن غریبه دست بزنه به همسرم

روش تعصب دارم شدیو

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتم پیش شون باش ، بمون 

خودم که هستم تو خونمونه 

به نظرت بگم بیان؟

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
خوشم نمیاد زن غریبه دست بزنه به همسرم روش تعصب دارم شدیو

منم همینطور ولی میگم اگه راه درست اونه که قبول کنم خب قبول میکنم با سیاست پیش برم نمیدونم

حالا چون شوهرم به برادرش گفته بزار به خانومم بگم اگه قبول کرد باشه

اونم گفته مگه شما تو چه قرنی زندگی می‌کنید که قبول نکنه

منم گفتم حرف اون درست ولی ببین من تو جه قرنی دارم زندگی میکنم تو هم تو همون قرن باش

تو هم تتو بزن

منم همین تو ذهنمه بگم چون منم واقعا دوس دارم پس منم میزنم

خوشم نمیاد کسی به شوهرم دست بزنه 

شوهرمو جر میدم😒😒😒

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

آب پاکی رو بریزم رو دستت 

اگه شوهرت عوضی باشه که هیچی فرقی نداره دختره بیاد شوهرت بره یا هر چی

اگرم عوضی نیست که راحت باش بیاد بزنه بره 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
منم همینطور ولی میگم اگه راه درست اونه که قبول کنم خب قبول میکنم با سیاست پیش برم نمیدونم حالا چون ...

یکمی تو هم دادو بیداد کن بگو دوس ندارم ای دیگع چع وضعشه عصابم خراب شد اینجور موقعه ها سیاستی وجود نداره یه کلام بگو نه

.
بگی نه  لج می‌کنه ، یا یه روز دیگه یواشکی انجام میده .. بگو بیاد

هییی خداا موندم منم چیکار کنم 

واقعیتش که راضی نیستم ولی به همین دلیل میگم بزار بیان ولی میگم باز اون دختره رو ببینم انقد دست بزنه شاید حساس شم دست خودم نیست