2777
2789
عنوان

دختره میخواد گناه کنه

547 بازدید | 35 پست

یه دوست چند ساله دارم خیلی دختر خوبیه.اخیرا یه مشکلاتی تو خانوادشون پیش اومده و به شدت نیاز مالی دارن..میگه میخوام پدرم شرمندگی نکشه حداقل بار خرج من از دوشش برداشته شه سرمایه هم هیچی نداره که بخواد کاری رو شروع کنه پدرش هم بهش اجازه نمیده جز آرایشگاه که محیط زنونه هست جایی کار کنه که اونم سرمایه میخواد.حالا از بی پولی میخواد به گناه کشیده بشه و داره بهش فکر می‌کنه((:از صبح که اینو شنیدم ذهنم خیلی درگیر شده.خودم هم اونقدر پول ندارم که بتونم بهش کمک بزرگی کنم.در حد ۵/۶ تومن بیشتر ندارم واقعا.ولی میخوام همونم بدم که به خطا نیفته.تو لاین های آرایشگری چه لاینی به سرمایه ی کمتری نیاز داره؟با ۵/۶ تومن میشه کاری رو شروع کرد که بهش پیشنهاد بدم؟؟تروخدا اگه اطلاعاتی دارین بگین ثواب داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب چرا نمیره آرایشگری شریکی کار کنه یمدت؟؟؟ 

یا اینهمه کاره تو خونه هست اونا رم بکنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

عزیزم ناخن خیلی خوبه. خیلی هم سریع یاد میگیره بعدشم نمیخواد که آرایشگاه اجاره کنه نیره یه صندلی تو ی آرایشگاه اجاره میکنه 

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

عزیزم بهترین کار اینه از عواقبش بگی 

حتی اگه شخصی به گناه و ... اعتقاد نداشته باشه این کار آثار خیلی بدی روی روحیه فرد میزاره 

جدا از بیماری های جنسی چون مشتری هاشون اکثرا دچار بیماری هستن 🥲

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜