2777
2789
عنوان

وام ازدواج

64 بازدید | 8 پست

خانما وام ازدواجتون پدرتون گرفته یا شوهر 

وام ازدواج رو در اصل کی باید بگیره؟ 

شوهرم مدام اصرار می کنه  وام ازدواجم رو بهش بدم ولی پدر قبول نمی کنه.  هنوز ب شوهرم نگفتم حس می کنم ناراحت میشه  وام ازدواج خودشم ‌ بدهکاری داره‌. چک

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه

واسه شما برای خودتون و پدرتونه که میخواد جهاز بگیره

برای شوهرتم مال خودش

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی که قسطاشو میده بگیره

استرس گرفتم . شوهرم همش التماس می کنه .وام ازدواجتو بده ماشین بخرم راحت بشیم ‌ اخه ماشیتشو پارسال فروخت برای مغازش. الان بگم بابام نمیده ‌ ناراحت میشه.  قسطاشم گفت خودم میدم 

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه
استرس گرفتم . شوهرم همش التماس می کنه .وام ازدواجتو بده ماشین بخرم راحت بشیم ‌ اخه ماشیتشو پارسال فر ...

عزیزبه شوهرت بگو اگه جهیزیه واست مهم نیس تو بگیر اگه واست مهمه بگو بزار جهیزیه بگیرم 

عزیزبه شوهرت بگو اگه جهیزیه واست مهم نیس تو بگیر اگه واست مهمه بگو بزار جهیزیه بگیرم 

الان اینو بهونه می کنه ‌ ب من پول نمیده.  ‌. اعصابش  خرد میشه . توقع داره لباس عروسم نپوشم.  جهیزیه براش مهمه . خودش فقط گاز یخچال تی وی خریده. بقیش با منه دیگ

الان اینو بهونه می کنه ‌ ب من پول نمیده.  ‌. اعصابش  خرد میشه . توقع داره لباس عروسم نپوشم ...

اگه خودت واقعا لازم داری نگهدار واس خودت و بنظرم همه چیز با زبون چرب ونرم مردا رو میشه رام کرد نه از خود گذشتگی بیشتر پرو میشن 

اگه خودت واقعا لازم داری نگهدار واس خودت و بنظرم همه چیز با زبون چرب ونرم مردا رو میشه رام کرد ...

اره درسته گلم ممنوتم از راهنماییت