نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2623 عنوان اگ کسی بی دلیل باتون قهرکنه 85 بازدید | 9 پست حرف نزنه محل نذاره ارزش داره ازش سوال کنید،دردت چیه یابهتره بیخیال شیم دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔 1402/08/04 | 17:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darya_mn عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 3059 اگ آدم مهمی باشه تو زندگیم میپرسم در غیر این صورت نه هر چند آدم مهم زندگیم نمیاد بی دلیل قهر کنه
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2623 اره احتمالا یک کاری کردی فکر کن هیچکاری نکردم مطمنم یهواخلاقش عوض شده حتی باش زیادحرفم نزدم دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2623 اگ آدم مهمی باشه تو زندگیم میپرسم در غیر این صورت نه هر چند آدم مهم زندگیم نمیا ... دوستمه وخاهرشوهرمم هس دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2623 بپرس ازش راسش غرورم نمیذاره چون بی دلیل قهرکرده یجوری رفتارمیکنه انگارمتنفره ازم دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
darya_mn عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 3059 راسش غرورم نمیذاره چون بی دلیل قهرکرده یجوری رفتارمیکنه انگارمتنفره ازم تو حضوری وقتی تنها شدین بگو بگو اتفاقی افتاده اینجوری شده رفتارت ؟ غرور تو بزار کنار شاید از ی چیز دگ ناراحته یا هر چی بالاخره ک باید متوجه شی
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2623 تو حضوری وقتی تنها شدین بگو بگو اتفاقی افتاده اینجوری شده رفتارت ؟ غرور تو بزار کنار&n ... باش میپرسم فق راهنمایی میخاسم بیینم بپرسم بهتره یانه دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔