2777
2789
عنوان

تاپیکای پربازدید خیلی مسخره است

71 بازدید | 7 پست

دقیقا امروز ک میخوام برم واسه ی مراسم سرویس بدل بخرم ک ابروم نره دوتا از پر بازدیدا درمورد طلاهاشونه😐😁 شانس مارو باش

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده و بدون الان بالای ۵۰ درصد عروسها دارن نقره یا بدل می‌خرن ولی بیشتریاشون نمیگن

اینم بگم اگ دهه هفتاد و هشتاد هستی کلا من دوستامم میبینم خودشونم علاقه ب طلا ندارن بیشتر دهه شستی ها و پنجاهیا طلا دوستن

برای من  سرویسوانگشترخریدن بعددوماه که رفتبم خونه خودمون شوهرم فروختص۱۱ساله طلا ندارم

حالا باز تو ی دلیل مهم داشتی، من چی بگم ک همه طلاهامو واسه پول پیش خونه و بدهی فروختم، الان ی سرویس داغون دارم ک روم‌نمیشه بندازمش دارو ندارم همونه 

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼
اهمیت نده و بدون الان بالای ۵۰ درصد عروسها دارن نقره یا بدل می‌خرن ولی بیشتریاشون نمیگن اینم ب ...

منم علاقه ندارم وگرنه نمیفروختمشون ولی خب ادم دلش میگیره من ی خونه داشتم اینهمه سختی نمیکشیدم طلاهام همش رفت برا پول پیش خونه

منم علاقه ندارم وگرنه نمیفروختمشون ولی خب ادم دلش میگیره من ی خونه داشتم اینهمه سختی نمیکشیدم طلاهام ...

فدای سرت غصه ی طلا رو نخور تو زندگی میادو میره

من تا الان چند بار مجبور شدم فروختم بعد دوباره خریدم 

توام باز میخری تازه اول زندگیته

دوست صمیمیم مثل تو سرویس نقره انداخت برای عروسیش الان خونه ب اسمشه

من طلا رو درحدی ک بخرم بزارم گاوصندوق برای پس انداز دوست دارم وگرنه هیچوقت نمیندازم خوشم نمیاد

خدا چہ قشنگ میگه :  'وﷲیعلم‌مافی‌قلوبڪم' حواسم هست تو دلت چے میگذرھ:)♥️'️                                                            پناه برتو که بی صدا مرامیشنوی