2777
2789

یه دختره تو اکیپمون هست 

همه باهم تازه دوست شدیم 

این خیلی بیشعوره مثلاً دارم باهاش حرف میزنم یهو وسط صحبت کردن من روش و می‌کنه به یه نفر دیگه راجب یه چیز دیگه حرف میزنه😐 

تورو خدا اگه شعورتون تا این حده از خونه نیاین بیرون 

نمیدونم چرا واقعا بعضیا اینطوری

ان تازه من سعی کردم باهاش در حد همون چند کلمه ام مهربون باشم ولی انگار مشکل روانی داره بنده خدا

این دنیا کلی بهم بدهکاره..💵🚙👗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید فقط نمیدونه و آداب معاشرت درست و بلد نیست

من یکی از فامیلامون بی دلیل به من تهمت زد که لو رفت البته

میاد مهمونی چایی تعارف کنه منو تعارف نمیکنه رد میشه

با خودش درگیره طفلی اصلا یه وضعی😐😂

دیوانس😐توام زیادباهاش همکلاام نشو

به خدا بهترین کلمه ای که میشه باهاش توصیفش کرد دیوانس 

تو اکیپیم ولی آره باهاش دیگه حرف نمیزنم

اینکه با دلیل بود ولی من از روزی که خارسوم اومد خاستگاریم از ته دلم هیچ انرژی مثبتی ازش نگرفتم و گاهی تو ذهنم خودم دعوا میکردم که بنده خدا چیکارت کرده وحالا به بعد ده سال گذشتن از ازدواجم متوجه شدم که خارسوم از اول و ازل اشنایی با من از من بدش میومده سر چیزای بیخود و جنگ ودعواهای نیاکان🤣🤣

آره میدونی نوجونی من دقیقا اینجوری گذشت و همین الانم همه بی دلیل ازم بدشون میاد  خجالتیم و کم ...

به خدا فقط باید حذف کرد این آدما رو 

مگه تنهایی چشه

من باشم هر جور خودش رفتار کنه رفتار میکنم.

دو نفری بودن دیوونن کلا چندسال پیش بود خانومی میکردم چیزی نمیگفتم بدتر میکردن،مثل خودشون ک رفتار کردم جمع کردن خودشونو.

شاید فقط نمیدونه و آداب معاشرت درست و بلد نیست  من یکی از فامیلامون بی دلیل به من تهمت زد که ل ...

دقیقا خود درگیری دارن 

ولی خب چرا با یه دختره دیگه خیلی جوره 

خب توام باهاش همین برخورد رو کن 🤗❤ با انرژی منفی ها ارتباط نداشته باش که اینطوری ذهنت رو درگیر کنه ...

آره به خدا خیلی رفته رو اعصابم 

هیف ورودی جدیدم زیاد بچه هارو نمی‌شناسم 

وگرنه به خاطر همون یه نفر پیششون نمی‌رفتم😑

مننن

تو دانشگاه رو یکی از وسرای اکیپ کراش زدم  ولی باهم خیلی رفیقین ی دختری  ی هفتست اومده تو اکیپ  تو‌اکیپ برگشتهه جلو همه داد میزنه به من میگه انقد خودتو‌نچسبون بهششش اون به کی…شم نمیگیرتت یجوری پشمام ریخته بودااا البته ریییییدم به سر تا پاش زنیکه نچسبو. یسری اسکرین شات کوچولو بود کوچووولو تو گروه دانشگاه فرستادم✨✨

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا