2777
2789
کسی بلده؟ مثلا تو فر؟ من رژیمم نمیتونم مثل همیشه که سرخش میکردم بخورم چه جوری رژیمی درستش کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
کبابش کن رو گاز باید تحمل کنی دیگه هیچی غذای سرخ شده نمیشه کم کم باید ذائقتو عادت بدی
بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
ته تابه رژیمی رو کمی چرب کن زیر گازو کم کن بزار تو تابه درشو ببند

من مــــوفق خواهــــم شد 👍نه فـورا ولــــی حتــــــــــما 💜💜💜حسبی الله !...توکلت علی الله !...و الله خیر الحافظین 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کبابی روی گاز یا توی فر
یک روش دیگه هم که من همیشه استفاده می کنم اینه که آب میذاری جوش بیاد و توش کمی زردچوبه و نمک میریزی. بعد بادمجان ها رو میری توش و میذاری چند دقیقه بجوشه. یکم که نرم شد آبکش می کنی و آبش رفت با روغن خیلیییی کم سرخش می کنی چون نیم پز شده خیلی کم روغن میبره ولی طعمش هم مثل بادمجان سرخ شده هست
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.