2821
2789
عنوان

تو مجازی بلاکم کرد😐😐

200 بازدید | 9 پست

تقریبا دوهفته پیش با یک پسری توی تلگرام آشنا شدم و حرف زدیم و همه چیز خوب بود و انگار بهم میخوردیم تا همین دیشب تا دیر وقت هم داشتیم چت میکردیم(هرروز پیام میدادیم انگار دوست صمیمی هم بودیم) و قرار گذاشتیم جمعه(فردا) بریم بیرون

الان از سرکار برگشتم اومدم بهش پیام بدم دیدم بلاک کرده😐

چی شد اصن😐😐 خب اگه خوشت نمیومد میگفتی عین آدم اینکارا چیه😐 

واقعا نمیدونم چه واکنشی داشته باشم همه چی که خوب بود خودشم مایل بود همو ببینیم😐 اگه خوشت نمیومد خب میگفتی فقط درحد چت میخوام باشه😑😑 

الان به خانواده گفتم فردا ناهار با دوستام میرم بیرون تا عصر اینا

چیکار کنم بگم کنسل شده یا خودم برم خودمو مهمون کنم فکر این اسید از ذهنم بره؟🙄 اصن خورد تو ذوقم لعنتی ی کلمه میگفتی نمیخوای دیگه😑

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

یکی یچیزی بگه الان ترکیبی از ناراحتی و عصبانیت و در عین حال بی تفاوتیو دارم چون زمان زیادی نگذشته بود

فردا برم بیرون با خودم؟ واقعا حس خوبی ندارم الان...

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی پسر بود؟ شاید متاهل بوده

والا اونجور که حرف میزد بنظر نمیرسید متاهل باشه بعد ادم قاعدتا نباید فرضو بر دروغ بذاره که

۲۳ سالشم بود

سرکارت گذاشته

آره واقعا

ولی چرا آخهه خب میگفتی نمیخوای بیای بیرون🤌 اصن میگفت از قیافم و اخلاقم خوشش نمیاد بهتر از این بچه بازیا بود

هیچی معلوم نیسسسس کلا تو تلگرام خصوصا به کسی اعتماد نکن باز اینستا طرف ۴ تا عکس میزاره و ...

چی بگم والا

مسئله اینه که این حتی اگه سواستفاده گر بود هم قاعدتا باید میومد سر قرار و اونجا هم دروغ میگفت تا به خواستش برسه نه اینکه کلا بزنه بلاک کنه🤷‍♀️

الان نمیدونم مشکل از اونه، از منه، یا اصلا مشکلی نبوده فقط خوشش نیومده بود...

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز