2777
2789

سلام سه تا بچه دارم که هررررررر گوشه ای تمیز کنم یا مرتب کنم ، یه جا دیگه رو ریختن بهم . خیلی ریخت و پاش میکنن ، یا دعوا میکنن . 

همش کار ، همش ظرف ، همش بشور بساب بپز 

واقعا دیگه خسته ام . 

کاش میشد صبح یکبار کل کارها رو کرد و تا آخر شب خونه تمیز بود . 

البته که پدر مادر ندارم و همسرمم نداره . خواهرها هم که دور هستن و زندگی و دغدغه های خودشونو دارن . 

دخترم ۶ سالشه میره پیش دبستانی پسرمم ۵ سالشه ، کوچیکه هم که جدیدا شیطنت و ریخت و پاش هاش شروع شده یک و نیم سال .

یعنی داغونم ها داغون . افسرده

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

من با ی بچه ک ی سالشه و راه نیوفتاده میگم داغونم...

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب داشتم به همسرم میگفتم اگه بچه دار شیم نمیتونیم مرجوعش کنیم بابا چرا نمیسنجید گنجایش خودتونو ۳ تا بچه فرسودت مبکنه

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

عزیزم بهترین راه اینه یکم بیخیال بشی. یعنی فقط یه بار اونم آخر شب جمع کن. جمعه ها هم همگی باهم یکم اساسی تر جمع کنید. ماهی یکی دوبار هم تونستی کارگر بگیر که اساسی تر جمع کنه و تمیزکاری کنه. 

هر چی حساس باشی سخت‌تر میگذره. میفهمم وقتی شلوغه حس بدی میگیری ولی به خودت بقبولون ۳ تا بچه داری و طبیعیه. قرار نیست هر دقیقه خونت مثل دسته گل باشه