2777
2789
عنوان

وضع مالیمون و اوضاع موجودمون

694 بازدید | 32 پست

سلام.

ما وضع مالیمون متوسط رو ب پایینه

وقتی گوشت میخریم و برنج و قسط ها رو پرداخت میکنیم، کلا حدود۵ تومن میمونه برا تا آخر ماه

با بچه های کوچیک و....

خداروشکر میکنم

باز هر طور هست مدیریت میکنیم اما خب بسختی

وضع پدرشوهرم نمیگم خوبه نمیگمم بده، 

ما مثلا حدود ۱۳  ۱۴ میگیریم

اونا حدود ۱۷ تومن میاد دستشون

و اونها فکر میکنن ما هم مثل خودشون میگیریم

و شوهرم اصلا اهل این نیس ک ب کسی بگه حتی پدرش

پدرش هم اینجور نیس ک بپرسه

اما اگه بدونه، حتما کمک میکنه

منم خب وقتی شوهرم نمیگه و راضی نیس ک من بگم، منم نمیگم، انگار خودمو کم ارزش میکنم

از طرفی هم بهمون فشار میاد

البته ب من نه، اما وقتی شوهرم میبینه ک وضعش اینجوره و میبینه ک من درخواست نمیکنم چیزی رو، اینا عذابش میده

بچه هام کوچیکن و نمیتونم جایی سر کار برم

اما دوس دارم کاری کنم، حتی شده اینترنتی

یه میلیون هم برامون یه میلیونه

کلا شما باشین، چیکار میکنین؟

من بودم بااین شرایط بچه نمیاوردم حداقل صبرمیکردم اوضاعم بهتر شه 

الانم چاره شما کار کردنه دیگه حالا اینترنتی یا به هرنحوی یا همسرتون بره دنبال شغل دوم

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

سخته  شرایط من هم سخته 🙏

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایده ای درباره کار ندارم فقط انگار ی گوشه چشمی به حقوق پدر شوهره داری که اسمشو آوردی وگرنه درآمد و ...

خب بالاخره پدر شوهره

ما قسط و لچه کوچیک داریم

اونا دوتا خونه اجاره نشین دارن

خرج ها زیاده

اما خب انتظار داشتم کرایه یکی از خونه هاشونو ب ما بدن

خب بالاخره پدر شوهره ما قسط و لچه کوچیک داریم اونا دوتا خونه اجاره نشین دارن خرج ها زیاده اما خب ...

اشتباهت همین جاست که فکر میکنی باید کمک کنن

من نمیدونم خانواده همسرت چجور آدمایین ولی هر چی هم که باشه وظیفه ای برای کمک کردن به شما ندارن. و اغلب روابط توی ایران اینجوریه که خانواده پسر ازش میگیرن ولی پس دادنی در کار نیست.پس همین که ازتون نمیگیرن شاکر باش و هیچ وقت زیر بار منت کسی نرو

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پدرشوهرت با توجه به اینکه بزرگتره رفت و امدش بیشتره دغدغه های بیشتری طبیعیتا دارن ،۱۷ هم واسه شون کمه ،اصلا زشته شما رو درامد اونا حتی ۱۰۰ میلیون هم باشه حساب کنید هر کس خودش مسول زندکی خودشه 

خب بالاخره پدر شوهره ما قسط و لچه کوچیک داریم اونا دوتا خونه اجاره نشین دارن خرج ها زیاده اما خب ...

پدر شوهرتون چندتا بچه داره؟ خب مسلما حتی اگر چند بچه داشته باشه که متاهل باشن چون خونه پدری رفت و آمد زیاده معمولا پس هزینه هاش از شما بیشتره

خونه ب شما نداده پدرشوهرت؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

متوجه نشدم یعنی توقع داری پدرشوهر بهتون کمک کنه؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍