2777
2789
عنوان

ی وام گرفته شوهرم رو حساب من

262 بازدید | 33 پست

بعد فقط ب اسم منه و تنها ۳۰ میلیونشو به من داده  شوهرم ب برادرشوهرم گفت ضامن بشه

الان چون وام به حساب من ریخته شد مادرشوهرم هی میگه برادرشوهر ضامن تو شده و تو پولارو برداشتی و فلان 

واااااا 

شوهرم برداشت ۳۰ تومن ب من داد و روی حساب خودش چون قبلا وام گرفته بود دیگه نمی تونست 

بعدشم برادرشوهر ضامن شده چ ربطی به این خانم داره 

چی بهش بگم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو پسرت ورداشته ن من بعدشم این مسئله ایه ک بین دوتا داداشه بهتره کسی دخالت نکنه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
بگو پول برای شوهرمه  بعدم مگه هر کس ضامن میشه باید پول رو بگیره 😑

ن اصن  میخواد منت بذاره و بکوبه تو سرم 

ب این چ بابا مگه این ضامن شده این برا من کاری نکرده ک میخواد منت بذاره نخودهر آش

بگو پسرت ورداشته ن من بعدشم این مسئله ایه ک بین دوتا داداشه بهتره کسی دخالت نکنه

اصلا سی تومن من برداشتم ب اینم ربطی نداره این میخواد هی تا عمر داره بکوبه تو سر من 

اصلا سی تومن من برداشتم ب اینم ربطی نداره این میخواد هی تا عمر داره بکوبه تو سر من 

خب ی بار جوابشو بده ک دیگه دخالت نکنه ب اون چه ک شما چی کردین و کی ضامنه چیش ب اون میرسه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
خب ی بار جوابشو بده ک دیگه دخالت نکنه ب اون چه ک شما چی کردین و کی ضامنه چیش ب اون میرسه

اگه ب من باشه میخوام‌بهش بگم‌ب تو چ 

اما احترام و ادب نمیذاره 

تو بگو چی بگم ک دعوا نشه

ی زمین  داده ما توش خونه بسازیم هی میگه هی میگه 

شیطونه میگه هم این وام هم زمینو بهونه کنم  یعنی خودش بهانه دستم داده دعوا درست کنم بفروشم  برم جای دیگه خونه بخرم 

اگه ب من باشه میخوام‌بهش بگم‌ب تو چ  اما احترام و ادب نمیذاره  تو بگو چی بگم ک دعوا نشه

بگو وامه بانک هم داده نه برادر شوهرم . برا خودمون  هم که نداده 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
اگه ب من باشه میخوام‌بهش بگم‌ب تو چ  اما احترام و ادب نمیذاره  تو بگو چی بگم ک دعوا نشه

اینبار حرف زد بگو این قضیه بین دوتا داداشه کسی دخالت نکنه بهتره چون خودشون ب توافق رسیدن