2777
2789

خیلی ترسیدم میشه اگر تجربه دارید بهم بگید.

امروز روز سومه پریودمه ۱۰ روز پیش پاک بود بعد ۷ روز دوباره شدم.

با خونریزی زیاد و دفع لخته زیاد چکار کنم.

نه قرصی میخورم نه در اقدامم 

خواهشا اگر تجربه دارید بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟من خیلی ترسیدم میترسم خونریزیم بند نیاد

ببین عین روال یک قاعدگی طی میشه اگه اینجوره شاید هرمونات به هم ریخته ومعمولا برا تین موردا به بدنت فرصت بده خودش روبه راه کنه اگه دیدی فایده نداشت ماه بعد برو دکتر من هر سه بارم بینشون یه هفته پاک بودم و جالبه اصلا برام مهم نبود 

سلام عزیزم 

تویه تاپبکی گفته بودین درد مفاصل باصدادادن دارید 

رفتید ام ار ای چیشد 

توروخدا بگین منم مث شمام😭

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ
سلام عزیزم  تویه تاپبکی گفته بودین درد مفاصل باصدادادن دارید  رفتید ام ار ای چیشد  ...

سلام عزیزم.

اون پام که خیلی درد میکرد مینیسک زانوم پاره شده بود بقیه هم نمیدونم دیگه برا بقیه ام آر ای نرفتم ولی هنوزم تق و توق میکنن.یه مدت سویق سنجد خوردم خیلی بهتر شدم ولی دوباره تنبلی کردم نمی‌خورم.البته باعث یبوستم میشد

سلام‌گلم شما مشکلتون چی بود منم مث شما شدم کلی استرس دارم 😢

سلام عزیزم

نگران نباش هورمون هات به احتمال زیاد بهم خوردن

من دکتر رفتم گفت روز سوم پریود ازمایش هورمون بده که منم تنبلی کردم نرفتم

ولی فقط همون یکبار اتفاق افتاد که دکتر گفت چیزی نیست

شماهم اگر یکبار اینطور شدی چیز خاصی نیست ولی اگر تکرار شد برید دکتر آزمایش هورمون بدین اونم البته چیز خاصی نیست با دارو اوکی میشید.

سلام عزیزمنگران نباش هورمون هات به احتمال زیاد بهم خوردنمن دکتر رفتم گفت روز سوم پریود ازمایش هورمون ...

ممنون عزیزم 

رفتم دکتر ازمایش نوشته برا من دوبار اینطور شده 

تنبلی تخمدان هم دارم نمیدونم از اینه یا چیزه دیگه