2777
2789

سلام دوستان 

من توی یه رابطه سمی سه ساله گیر کردم

و طرف واقعا وابستمه و بهم میگه اگر کات کنی خودمو میکشم

تا مرز کات کردمم رفتم ولی از ترس اینکه خودشو بکشه و تقصیر من باشه دوباره اشتی کردیم

اما من هنوزم تصمیم کات رو دارم فقط میترسم که چیزیش بشه و نتونه کنار بیاد

همچنین رابطمون لانگ دیسنتسه 

هیچ مشکلی باهم نداریم و تنها مشکل نا امیدیش از زندگیه که داره به منم اسیب وارد میکنه و همچنین وقتی عصبی میشه هرچی از دهنش میاد رو میگه و کلی تخریب میکنه وقتی اروم شد به غلط کردن میوفته

جون ادمیزاد خیلی عزیزتر ازین حرفاس .. نمیکشه خودشو خیالت راحت

کات کن بره

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا نمیدونم چه حکمتیه ماخانوما اونایی که دوسمون دارنو دوس نداریم زده میشیم اوناییکه دوسمون ندارنو دنبالشون میدوییم ودر آخر پشیمون میشیم که برا چی  اولیو رها کردیم

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

وقتی اشاره میکنی به اینکه این رابطه سمی،پس برای هردوتون بهتره جدا بشید. بیخود کشش نده،بیشتر اذیت میشید جفتتون. خودکشی هم نمیکنن پسرا،داره احساستو تحریک میکنه که عاقلانه تصمیم نگیری

تا حدودی سابقشو داشته اخه🫠

طرف من خودش کات کرد باهام بعدش خبرش رسید کلی عرق خورد وماشینشو کوبید به درخت هیچیشیم نشد پسرا خیلی جان سختن

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
به نظرت به خانوادش اطلاع بدم؟

چجوریه رابطش باخانواده قهرن یا باهاش خوبن؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
ربطی به تاپیکم نداشت!

کلی گفتم

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
کلی گفتم

منظورم اینه درآینده یکی جایگزین شه ازدواج کنی پشیمون میشه نمیدونم براچی