دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی بده میخام تا امتحانای ترم شروع نشده کنکورو بخونم ولی نمیتونم
منکه هنوز شروع نکردم چی بگم..
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
من خودم پرستاری یا فرهنگیان رو میخام سال دیگه بیارم رتبم امسال۱۳ هزار منطقه ۳
یا خدااااا
13 هزار شدی و بهداشت اوردی😐
دوست من پارسال با 12 هزار پرستاری دولتی شهرمون رو آورد
اخه چطوری ریدن امسال که اینطوری شده
همکلاسی خودم تو دانشگاه یکیش ۷ هزاره یکیش ۳۵ هزار هر دو هم منطقه ۳
خدایاااا باورم نمیشه..