2777
2789
عنوان

نمیتونممممم درس بخونمممممم

149 بازدید | 14 پست

من ترم اول دانشگاهمه میخام سال دیگه هم کنکور بدم از دیروز اومدم خونمون امروز میخاستم برا کنکور بخونم فردا برا دانشگاه بعد برگردم خوابگاه

اصلا تمرکز ندارم ذهنم آشفتست فکر میکنم سال دیگه هم نمیتونم کنکور بدم

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

تو دقیقااا منی 

از شنبه ترم اولم شرو میشه و فردا میرم خوابگاه🥺

ولي کتابامو نتونستم بیارم فعلن

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دقیقااا منی  از شنبه ترم اولم شرو میشه و فردا میرم خوابگاه🥺 ولي کتابامو نتونستم بیارم فعل ...

خیلی بده

میخام تا امتحانای ترم شروع نشده کنکورو بخونم ولی نمیتونم

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
بهداشت عمومی 

من دارم میخونم بهداشت عمومی قبول شم😥

خودت چی میخواستی؟ رتبت چند شد مگه؟

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥
 من دارم میخونم بهداشت عمومی قبول شم😥 خودت چی میخواستی؟ رتبت چند شد مگه؟

من خودم پرستاری یا فرهنگیان رو میخام سال دیگه بیارم

رتبم امسال۱۳ هزار منطقه ۳

چه جوری اول دانشگاه میرید بعد کنکور میدید؟مگه نباید اول کنکور بدید بعد دانشگاه برید

خب کنکور دادم قبول شدم ولی علاقه ندارم میخام سال دیگه هم کنکور بدم

خیلی بده میخام تا امتحانای ترم شروع نشده کنکورو بخونم ولی نمیتونم

منکه هنوز شروع نکردم چی بگم.. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
من خودم پرستاری یا فرهنگیان رو میخام سال دیگه بیارم رتبم امسال۱۳ هزار منطقه ۳

یا خدااااا 

13 هزار شدی و بهداشت اوردی😐

دوست من پارسال با 12 هزار پرستاری دولتی شهرمون رو آورد 

اخه چطوری ریدن امسال که اینطوری شده

یا خدااااا  13 هزار شدی و بهداشت اوردی😐 دوست من پارسال با 12 هزار پرستاری دولتی شهرمون رو آو ...

همکلاسی خودم تو دانشگاه یکیش ۷ هزاره یکیش ۳۵ هزار هر دو هم منطقه ۳

همکلاسی خودم تو دانشگاه یکیش ۷ هزاره یکیش ۳۵ هزار هر دو هم منطقه ۳

خدایاااا باورم نمیشه.. 

چند روز در هفته کلاس داری و هر روزش چند ساعته؟ خوابگاهی هستی؟

از شنبه تا چهارشنبه ۲۰ واحد درس 

بله خوابگاه میرم