2777
2789

سلام یه پسر بچه دارم که دوسال و نیمشه واقعا نمی‌دونم چجوری از پوشک بگیرمش میبرم بیرون جیش می‌کنه بعدش میایم خونه هر وقت جیش داشت همون تو خونه جیش می‌کنه فاصله بین ادرارشم خیلی کمه یعنی یه ساعت میشه حتما جیش کرده یا نیم ساعت حتی چجوری بهش یاد بدم جیش نکنه تا ببرمش سرویس کسی راه حلی داره کمکم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای پسرم یه ماشین خریدم گذاشتم بیرون گفتم اگر رفتی حمام جیش و پی پی کردی اقا برات جایزه میاره زیر نیم ساعت رفت و جایزشم گرفت. چندبار اول جایزه های کوچیک میدادم میرفت دیگه عادت کرد. پسر من خیلی جایزه دوست داشت البته. اینم بگم بچه باید اماده باشه اگر میبینی نمیتونه کنترل کنه ببندش یماه دیگه تست کن

من برای دخترم برچسب خریده بودم میگفتم بری توی دسشویی جیش کنی یکی میزنی به دیوار.به عشق اونا میرف جیش میکرد یک یرچسبم خودش میکند میزد به دیوار.کل دیوار دسشویی شده بود برچسب دیگه،شورت آزمایشی هم پاش می‌کردم اگر یکوقت نم داد تا ببرمش دسشویی، نجس کاری نشه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

من برای پسرم یه ماشین خریدم گذاشتم بیرون گفتم اگر رفتی حمام جیش و پی پی کردی اقا برات جایزه میاره زی ...

اخه شبا تا صبح خشکه احساس میکنم می‌تونه نگه داره ولی چون عادت نکرده هر وقت یذره جیش داره زود خودشو خیس میکنه