2777
2789
عنوان

بالاخره تونستم لاغر بشم اینو نوشتم شما هم انگیزه بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

80 بودم  شدم 57  ممنونم عزیزم 🥰🥰

قدت چنده.ورزشم میکردی‌ .

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم/۷/۱۲.      هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲 شروع اصلی:۸/۱

قدم 160  نه نمیکردم اصلا

همقدیم. من ۶۸ کیلوعم ولی لاغر نمیشم . کالری شماری میکنم ولی ۶ ماه زمان زیادیه‌ من نمیتونم صبر کنم میکم مثلن ی هفته ای لاغر کنم

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم/۷/۱۲.      هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲 شروع اصلی:۸/۱

همقدیم. من ۶۸ کیلوعم ولی لاغر نمیشم . کالری شماری میکنم ولی ۶ ماه زمان زیادیه‌ من نمیتونم صبر کنم می ...

اگه جای من بودی 80 کیلو بودی چی میگفتی؟ 

تو گروه مانکنایی؟ 

منم اونجا بودم 

از سمیرا بپرس فاطیما میشناسه منو 

الان تثبیتم 

خیلی فعال بودم و رعایت میکردم و همچنین بیش از حد صبوری کردم 

:)
همقدیم. من ۶۸ کیلوعم ولی لاغر نمیشم . کالری شماری میکنم ولی ۶ ماه زمان زیادیه‌ من نمیتونم صبر کنم می ...

اصلا جا نزنی ها

کم کم برو جلو میرسی به هدفت 

پیاده روی خیلی تاثیر داره 

پیاده روی کن شبا بعد شام

اصلا جا نزنی ها کم کم برو جلو میرسی به هدفت  پیاده روی خیلی تاثیر داره  پیاده ...

ن جا نزدم ی چن روزه شرو کردم  رعایت میکنم 

پیاده روی نمیزارن برم. شرایط ندارم‌.

اگه جای من بودی 80 کیلو بودی چی میگفتی؟  تو گروه مانکنایی؟  منم اونجا بودم  ...

پرسیدم  خلاصه ک اینه ک باید رعایت کنی دیگه. 

چجوری لاغر کردی

الان حست به تودت چیه 

من امید ندارم همش میگم چاقم

پرسیدم  خلاصه ک اینه ک باید رعایت کنی دیگه.  چجوری لاغر کردی الان حست به تودت چیه  ...

وقتی میرم جلو آینه خودمو میبینم کیف میکنم 

وقتی لباسای قبلمو میپوشم ک گشاد شده حس خوبی میگیرم 

وقتی از همه کوچولوترم خوشحالترم 

وقتی میرم لباس میخرم همون بار اول میپوشم اندازمه یا گشاده راضی ترم از خودم 

اینارو میگم بهت ک ذوق کنی و زودتر برسی به هدفت😍

وقتی میرم جلو آینه خودمو میبینم کیف میکنم  وقتی لباسای قبلمو میپوشم ک گشاد شده حس خوبی میگیرم& ...

خوشبحالتتتتت

هعییی خستم از چاقی . مانتوهام تنگ شده  صورتم تپلی تر خوشم نمیاد از خودم. از همه خستم.