2777
2789
عنوان

خانمایی که انگلیسی بلدن یه لحظه

167 بازدید | 10 پست

معنی کلمه ریمین چیه؟remaiN

تو فیلم دیدم مثلا بعد رابطه پسره به دختره گفت تو ریمین نبودی

هرجا هوا مطابق میلت نشد برو!                                        فرق تو با درخت همین پای رفتن است . . .🤍

معنی نمیده که

ریمین یعنی باقی مونده 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اها معنیش میشه اینکه تو دلت نمیخواست؟

کلمهremaiN

به این معنی هم ترجمه میشه 

رابطه - ارتباط

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
کلمه remaiN به این معنی هم ترجمه میشه  رابطه - ارتباط

و درضمن به متن بستگی داره

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
خب ریمین نبودی معنی خاصی نداره یعنی؟

remaiN خودش فعل

باید با یک کلمه دیگه‌ی بیاد تا معنا پیدا کنه

remaiN خودش فعل باید با یک کلمه دیگه‌ی بیاد تا معنا پیدا کنه

remaiN هیچوقت خالی نمیاد همیشه با یک فعل کمکی ... میاد تا معنای اصلیش رو خوب ادعا کنه