2777
2789
عنوان

قورمه سبزی پزهای حرفه ای یه دیقه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزی رو جدا خوب سرخ کن تا از خامی در بیاد رنگش تغییر کنه ولی نسوزه 

لیمو 1 ساعت اخر اضافه کن 

اگ بعد پخت بتونی 2 ساعت بزاریش کنار تا جا بیوفته و بعد نوش جان کنید عالیع

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
عزیزم وقتی سبزیتو سرخ می‌کنی اصلا درشو نبند تا داغ هست وگرنه تلخ میشه بزار خنک ک شد اونوقت درشو بزار ...

اها مرسی عزیزدلم من میخوام قورمه سبزیم تیره بشه ولی تلخ میشه نمیدونم چقدر باید سرخش کرد🥲

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔
قورمه سبزی من خوشمزه میشه فقط دوس دارم رنگش سیاه بشه یاسبز پررنگ ولی قهوه ای میشه کسی میددنه چیکارکن ...

باید با شعله ملایم حدود یکساعت حتی بیشتر تفت بدی عزیزم ، شاید شعله زیاده و فقط رنگش عوض میشه..

ضمنا اول بدون روغن بزار خوب آبش جمع شه بعد روغن اضافه کن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

سبزی رو جدا خوب سرخ کن تا از خامی در بیاد رنگش تغییر کنه ولی نسوزه  لیمو 1 ساعت اخر اضافه کن&n ...

به نظرتون لیمو عمانی دوتا کافیه دو نفریم غذام زیاد نیس؟

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔
من ابلیمو میریزم به مقدار زیاد خیلی خوشمزه میشه 

یعنی دیگه لیمو  عمانی نمیزنی؟

قورمه سبزی من خوشمزه میشه فقط دوس دارم رنگش سیاه بشه یاسبز پررنگ ولی قهوه ای میشه کسی میددنه چیکارکن ...

قورمه سبزی قهوه ای؟حتی اگ سرخشم نکنی سبزیو باز سبزه که!

سبزی رو با روغن زیاد سرخ میکنم شعله کم مدام هم میزنم که نسوزه نیم ساعت بیشتر اینا طول میکشه

اها مرسی عزیزدلم من میخوام قورمه سبزیم تیره بشه ولی تلخ میشه نمیدونم چقدر باید سرخش کرد🥲

ببین نباید دیگه خیلی سرخس کنه ک وقتی بهوش میزنی صدای خشکیش ب گوشت بیاد ...چون هم تلخ میشه هم غذات حیف ...وقتیم سرخ کردی درشو نبند چون بخار می‌کنه و همون بخار تلخش میکنه