2777
2789
عنوان

قورمه سبزی پزهای حرفه ای یه دیقه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اما نکات من 

۱- اندازه های هر سبزی در ترکیب سبزی قرمه  مهمه . 

۲- گوشت با استخوان خیلی قرمه سبزی رو خوشمزه تر می‌کنه 

۳- لوبیا قرمز رنگ و روی قرمه سبزی رو بساز جذاب تر از لوبیا چیتی و لوبیا چشم بلبلی می‌کنه 

۴- سرخ کردن سبزی با حوصله و با تفت زیاد خیلی مهمه . سبزی باید در یه قابلمه جادار تفت داده بشه تا جایی که آبشو از دست بده بعد روغن اضافه بشه 

۵- در قرمه سبزی حتما از لیمو عمانی فاقد تخم و فقط پرک هاش استفاده بشه . میگن لیمو عمانی های سیاه رنگ مناسب قرمه سبزی هست 

۶- در قرمه سبزی از شنبلیله خشک در مراحل آخر پخت استفاده کنید . البته میگن ریحان خشک هم عطر خوبی به غذا میده ۷- در پخت قرمه سبزی اصلا از رب گوجه استفاده نکنید . توصیه میکنم در یک ساعت آخر پخت از رب انار استفاده کنید به جای رب گوجه .هم رنگ قرمه سبزی سبز میمونه و قرمه رو تیره میکنه.و خوش طعم 

۷-  من شخصا کمی آبغوره هم به عنوان چاشنی اضافه میکنم و طعمشو تو این غذا خیلی دوست دارم 

۸- حتما در آخر پخت از پودر دارچین بریزید چون غذاتون  سرد ه  و گرمی ب غذاتون میده 

میتونید میزان ترکیب انواع سبزی  رو سرچ بزنید . اما میزان تره و جعفری حتما باید برابر باشه . من خودم سبزی میخرم پاک و سرخ میکنم 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .