2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم میگه من تو زایمان طبیعی...

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا این خواهر شوهرا اینقدر قمپز در میکنن😐

والا من شنیدم برای هر یه سانت یه بخیه میزنن این یعنی۳۵سانت جر خورده؟

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

سر رایمان اولم 25تا..البته هم داخلی هم بیرونی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خواهر شوهرت احتمالا حین زایمان تیر خورده 😐😐😐

تیرم تهش۳تا بخیه میخوره اینو با شمشیرجومونگ نصف کردن!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

این چیزی نیس ی دختره تو بیمارستان هم اتاقی مادرم بود گف ۷۰تا خوردم خودمم چند وقت دیگه زایمانمه گرخیدم مامانم گف از بالا تا پایین پاره شی ۷۰تا نمیخوری چ خبره 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
سلام عزیزم.یه هفته فاصله داریم منم ۲۰ هفته🙃

ای جان انشالله نینیت سالم بدنیا بیاد

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...
والا من شنیدم برای هر یه سانت یه بخیه میزنن این یعنی۳۵سانت جر خورده؟

اینو عزیزم فک کنم جرش دادن 🤣🤣

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
این چیزی نیس ی دختره تو بیمارستان هم اتاقی مادرم بود گف ۷۰تا خوردم خودمم چند وقت دیگه زایمانمه گرخید ...

اخه بچش هم خیلی ریزه میزس همش دو و نیم کیلوئه

بستگی داره مثلا مادرشوهر من بچه ۵ کیلویی بریچو طبیعی اورده بود میگفت از چند طرف پاره کردن خیلی بخیه خورده بوده

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!