2777
2789
عنوان

مامانا تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 32 پست
یعنی قبل از چهار ساعت استامینوفن دادی؟؟چقدر دادی

الان اب قند دادم خوبه؟ دما بدنش 35هست ن پشت سرهم ندادم تی نداشت ولی  بهش استامنیفون دادمن بعد 8ساعت ب دوبرابر وزنش

و خدایی که بشدت کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالشه؟  حالا نگران نشو احتمالا‌ تب‌ سرد و گرم گرفته‌ احتمالم‌ داره بخاطر دارو باشه اگه میت ...

عزیزم 7ماهشه

الان اب قند دادم خوبه؟ دما بدنش 35هست

و خدایی که بشدت کافیست
زنگ بزن اورژانس اونام بهت کمک میکنن  هیچ وقت دوباره پشت هم شربت استامیتوفن نده حداقل فاصله اش ...

الان اب قند دادم خوبه؟ دما بدنش 35هست ن پشت سرهم ندادم تی نداشت ولی  بهش استامنیفون دادم اورژانس میزنم صدوده ج میده میتونی بزنی برام ؟

و خدایی که بشدت کافیست

لطفا تند تند شیر و مایعات بده دفع کنه استامینوفنو

ولی راهکار مطمئن برای بچه ۷ماهه اورژانس اطفال بردنه الان

من خیلی ترسیدم براش کلی دعا کردم چیزیش نشه بچه 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
بیدارش کن اب سیب بهش بده ولی اب سیب یه کوچولو اب قاطیش کن

الان اب قند دادم خوبه؟ دما بدنش 35هست ن پشت سرهم ندادم تی نداشت ولی  بهش استامنیفون دادم

و خدایی که بشدت کافیست
الان اب قند دادم خوبه؟ دما بدنش 35هست ن پشت سرهم ندادم تی نداشت ولی  بهش استامنیفون دادمن بعد 8 ...

اشکال نداره اگه پشت هم ندادی.منم چند وقت پیش بچه ام تب نداشت دیگه ولی استا دادم بهش چیزی نمیشه .کاش جای اب قند بهش چایی یا شیر گرم یا اب گرم میدادی الانم ببرش زیر پتوی خودت بغلش کن دمای بدنش میاد بالا اومد تا روی ۳۶.۵ خوبه از زیر پتو بیارش بیرون ک دوباره تب نکنه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
الان اب قند دادم خوبه؟ دما بدنش 35هست ن پشت سرهم ندادم تی نداشت ولی  بهش استامنیفون دادم

اگه پشت سر هم ندادی پتو بنداز روش بزار گرمش بشه .... نگران نباش چیزی نیست

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
برو دکتر .... اصلا با تب بالا هم اجازه نداری دو نوبت پشت هم استامینوفن بدی باید بینش ۴ ساعت فاصله با ...

و خدایی که بشدت کافیست
لطفا تند تند شیر و مایعات بده دفع کنه استامینوفنو ولی راهکار مطمئن برای بچه ۷ماهه اورژانس اطفال برد ...

جدا؟ توروخدا ی زنگ ب اورژانس برام بزن لطفااا نمیتونم ببرمش تنهام

و خدایی که بشدت کافیست