2777
2789
عنوان

از دست طبقه بالاییمون روانی شدیممم نمیزارن بخابیم

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بیشتر بگیرن نهایتا تا ۲و نیم ۳ بیشتر نیست 

خدا کنم بیشتر نباشه چقد ظلمه این همه مت به دندونام اهمیت میدم هرشب مسواک و نخ دندون بازم هر چند مدت یکبار میشکنه

لطفا برا حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید  

خدا کنم بیشتر نباشه چقد ظلمه این همه مت به دندونام اهمیت میدم هرشب مسواک و نخ دندون بازم هر چند مدت ...

من دندان ۴و ۵ خوب کردم شد ۴ تومن .دندان ۶ و ۷ گرانتره.البته شاید شما بیشتر باشه ولی بیشتر از ۳ تومن نیست چون تعرفه ای دارن.رفتی دندانپزشکی تگم کن ببینم چقدر ازت گرفتن 

در این روایت آمده است فردى نزد امام حسن مجتبی(ع) شکایت کرد که همسایه‌ام مرا آزار مى‌دهد،حضرت فرمود: پس از نماز مغرب،دو رکعت نماز بگزار و بعد از آن بگو: یا شَدیدَ الْمِحالِ یا عَزیزُ أَذْلَلْتَ بِعِزَّتِکَ جَمیعَ ما خَلَقْتَ إِکْفِنی شَرَّ (فُلان) بِما شِئْتَ.

معنی دعا: اى آن که مکرت شدید است!اى آن که جمیع مخلوقات را در برابر عزّتت خوار و ذلیل قرار دادى!شرّ فلانى را از من بردار هر طور که خودت خواسته باشى.