2777
2789
مسافرخونه ک من کم دیدم ولی هتل هست دیگه هر جا بخوای.ولی پایین شهر مسافر خونه هست

با قطار میایم ماشین همراهمون نیست میترسم پایین شهر مسافرخونه بریم برای کارامون سخت بشه رفت وآمد

با قطار میایم ماشین همراهمون نیست میترسم پایین شهر مسافرخونه بریم برای کارامون سخت بشه رفت وآمد

با مترو راحت تری عزیزم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم قسمت میخوای بیای

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

برای شوهرم مالیات خیلی زیاد اومده برای کاراش می خواد بره

شهرک غربه؟بیا حالا هوا ک خوبه سوییت قیمت مناسبم انشالله ک پیدا کنب