2777
2789

کل بارداریم فقط استرس زایمان و بچه داری داشتم همش افسرده و غمگین الانم هفته اخرمه  بااینکه بچه دومه ولی ترس همه وجودم گرفتم همش یاد اتاق عمل بعدش میافتم قبلم میریزه میشه دعا کنید خدا ب دلم یکم ارامش و اسودگی خیال بده یکم قوی باشم همش حس میکنم ازپسش برنمیام

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

عزیزدلم .یک ماه دیگه ب حال امروزت میخندی و غبطه میخوری ک ای کاش انقدر استرس نداشتم .چرانتونی .میدونی روزانه چندین خانم زایمان میکنن شماهم جزو اونها .بدن ماخانوها قوی و خداروشکر کن ک بچه داری .

انشاالله ک زایمان راحتی داشته باشی و نی نی سالم باشه ‌‌‌‌‌‌‌برامنم دعاکن مادربشم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزدلم .یک ماه دیگه ب حال امروزت میخندی و غبطه میخوری ک ای کاش انقدر استرس نداشتم .چرانتونی .میدونی ...

نمیدونی انقد حالم بده احساس میکنم از نظر روحی واقعا بهم ریختم خدا بعد زایمان بخیر کنه..اسمتو نمیدونم اما تو اتاق عمل مطمن باش دعا میکنم برات

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونی انقد حالم بده احساس میکنم از نظر روحی واقعا بهم ریختم خدا بعد زایمان بخیر کنه..اسمتو نمیدونم ...

عزیزدلم نذار ویتامین های بدنت کمبود پیدا کنه .استرس نداشته باش و سعی کن خواب کافی داشته باشی که بدنت کم نیاره.  بعد زایمانت منیزیم و ویتامین k  مصرف کن که پرانرژی باشی .من خیلی برات دعامیکنم که حالت خوب باشه .اسمم ریحانه است .خدا برکت و سلامتی بهت بده که دعام میکنی خداهزاربرابر انرژی مثبتش را به خودت و نی نی برگردونه 

عزیزدلم نذار ویتامین های بدنت کمبود پیدا کنه .استرس نداشته باش و سعی کن خواب کافی داشته باشی که بدنت ...

خواب که اصلا ندارم مثل جغد همش بیدارم خابیدنم درحد دوساعته یبار انگار یکی بیدارم میکنه بعد میخابم ویتامینم میخوره اشالا خدا زودتر حاجت دلت بده  منم حتما دعات میکنم دوروز مونده ب زایمانم

خواب که اصلا ندارم مثل جغد همش بیدارم خابیدنم درحد دوساعته یبار انگار یکی بیدارم میکنه بعد میخابم وی ...

خیلی خیلی لطف داری .انشاالله درپناه خدا به سلامتی و ب موقع و راحت زایمان کنی .

خیلی خیلی لطف داری .انشاالله درپناه خدا به سلامتی و ب موقع و راحت زایمان کنی .

سلام من زایمان کردم تو اتاق عمل ب یادت بودم ایشالا که هرچه زودتر خیر و خوشی برات رقم بخوره

سلام من زایمان کردم تو اتاق عمل ب یادت بودم ایشالا که هرچه زودتر خیر و خوشی برات رقم بخوره

ای جانم ، مبارک باشه ...انشاالله که قدم نورسیده پرازخیرو برکت باشه و کنارهم همیشه سلامت و شاد باشید 

خداخیرت بده که دعام کردی الهی خداهزاربرابر پاداششو به خودت و بچت و عزیزات بده.