2777
2789

دیروز یکی از خواهرم دعوت بود خونه خواهرم بچها شون هرچی شیطونی و خراب کاری کردند صدای هیچ کس درنمی اومد لحظه ای که پچم یه شیطونی کوچولو می‌کرد همه نگاه طرف من بودند هی عصبانی می شدند حتی مادرم دلم خیلی شکسته گریه ام بند نمی آد چون ما از لحاظ مالی عقبیم دلم میخواد سالها سالها نرم خونه شون ولی دیگه جای را ندارم برم خانواده شوهر ندارم خونه برادرام هم همینطور یکی دیگه کار خراب می کنه همه کاسه قوزه هارا سره پچه هام میشکنن دلم برای پچهام میسوزه دیگه جای را ندارم برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی همه جمع هستن و شلوغه نرو

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   
خیلی دیر به دیر میرم سالی سه یا چهاربار

آخی  چ کممم میری پ دیگه چرا اینجور رفتار میکنن 

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   

چیزی بهشون نمیگی، مثلا همون لحظه که به بچه‌هات اعتراض میکنن، بگی فقط بچه های من نیستن، بچه های خودتون رو هم ببینید!!! 

اگر چیزی نگی متاسفانه فکر میکنن متوجه نیستی... ضمنا به خودت تلقین نکن چون وضعیت مالیت ضعیف تره، پس باید ضعیف باشی... 

طرز رفتار دیگران با ما، به رفتار و منش خودمون هم بستگی داره

بمون خونت خب مجبوری بری مگه

نمیشه همیشه خونه موند. علاوه برخودت که نیاز به دیدار اقوام و همصحبت داری... مهم تر از این بچه‌ها هستن که نیاز به تفریح و همبازی و مهمونی رفتنو... دارن و متوجه ی این طور مسائل هم نیستن! نمیشه که تو خونه زندانیشون کرد!!