2777
2789

گواهی دارم تا حدودی دست و پاشکسته بلدم

خونم تا محل کار خ دوره ازشرق ب غرب

جرئت اینکه ماشین بردارمو ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟؟؟ اینجا گفتم ی ماه همه گفتن عمرا

کلا بستگی به میزان تمرینت داره

اگر ماشینت دنده‌ای باشه که تو ترافیک فاتحه پات خوندس

اگر هر روز جای سخته محلتون تمرین کنی، یک ماهه میتونی بری و بیای

اصلا نمیشه گفت

برا هر کسی متفاوته

ولی اگه روزانه یه مسیری رو بری و تمرین داشته باشی خیلی سریع یاد میگیری

ولی خب به نظر من چند سال طول میکشه که آدم راننده ماهری بشه

همه تو خیابون رانندگی میکنن ولی آنچنان ماهر نیستن فقط در حد انجام دادن کارهای روزانه شون

یکیش خودمم

در زندگی انسانِ فانی چیزی به اسمِ سعادت مطلق وجود ندارد!
فکر کنم تهران زندگی نمی کنی

چرا این حرفو میزنی من کرمانشاه تهران کاشان شمال اینا همه رو خودم رفتم.اینو بدونید رانندگی یاد گرفتن مثل یاد گرفتن حروف الفباست بلد بشی همه جا رو درمینوردی

مثل وقتی که الفبارو بلدی و صدها کتاب میتونی بخونی

اتفاقا تهران که رانتدگی میکنم اعصابم راحتتره چون قانونمند ترن.

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
کلا بستگی به میزان تمرینت داره اگر ماشینت دنده‌ای باشه که تو ترافیک فاتحه پات خوندس اگر هر روز ...

ولی بدون برای رفتن به سرکار منتظر نمون خیلی حرفه ای شی، قطعا ماه های اول برات راحت نیست، ولی شروع کن 

اسی فقط وقفه ننداز.هر روز بشین حتی اگر بیرون کار نداشتی.وقفه برات سمه.

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
چرا این حرفو میزنی من کرمانشاه تهران کاشان شمال اینا همه رو خودم رفتم.اینو بدونید رانندگی یاد گرفتن ...

اشتباه هم داشتی؟مثلا ماشین رو بمالی به چیزی؟

در زندگی انسانِ فانی چیزی به اسمِ سعادت مطلق وجود ندارد!
چرا این حرفو میزنی من کرمانشاه تهران کاشان شمال اینا همه رو خودم رفتم.اینو بدونید رانندگی یاد گرفتن ...

چون ترافیک صبح و غروب تهران فاجعست، من حاضرم از تهران تا شمال برم ولی تو ترافیک همت نمونم

اصلا با برون شهری و تایم خلوت تهران مقایسه نکن