2777
2789

سلام

خیلی ناراحتم

خسته شدم

۷ سال هست هی قهر و اشتی میکنه

همش سر بچه هاش با من بحث میکنه.همیشه حق ب جانبه

بعد ک طوری میشه پیام میده بس ک حرمت میذارم پرو شدی.دیگ شمارم پاک کن و زنگ نزن و خواهری بنامم نداری .بازم بعد یکی دو هفته میگم بزرگی کنم و پیامش میدم.با وجود ک حق باهاش نیست و ذهنش مسمومه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مقصرخودتی ک زیادی بهش رو دادی همین

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

همش ب پسرم تذکر میده

مثلا اونروز پسرم با دخترش بازی میکردن.دخترش شده بود نقش گرگ

پسرم ۷سالشه داشت شعر میخوند ک اقا گرگه تنبله هنوز کلاس اوله

ب پسرم دعوا کرد ک چ شعری میخونی

خواهرت مشکل روانی داره

رابطه تو. باهاش محدود کن

ادم سمیه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

یا پسرم و دخترش چون همسن هستن باهم خیلی جفت جورن با اون پسرش زیاد بازی نمیکنن.

همش ب دخترش میگ اگر با داداشت بازی میکنی حق داری با پسرخالتم بازی کنی

اگر نکرد داد و بیداد سر دخترش ک بشین حق بازی نداری

یبار ک این حرفارو زد ن زنگ بزن ن جایی دیدی زیاد محل بده بهش بزار بفهمه چقد بده ادم با خواهرش قهر کنه ...

این کارو قبلا میکردم.انقد مغروره ک ۶ماه قهر بود.بازم سر زایمان پسرش رفتم جلو

اخه ی ادم چقد میتونه بیخود و بدجنس باشه

خواهرت یه سلیطه شیطانهههه ببخشیدا با احترام 

فا ل گیر و دعا نویس سایتم                            لطفا اگه عقده ای هستید ریپلای نکنید 🦊🙂      فال ها رایگان نیست روزی ۱۰۰ تا انجام میدم