ببخشید زیاد ریپ میزنم. من با مامانش خیلی صمیمی ام انقد از من خوشش میاد😁 همینطور اون با داداشم و باب ...
خاهش میکنم.ببین معلوم نیست ما داریم احتمالات و میگیم ولی اکه قصدش ازدواج بود تاحالا مادرش گفته بود اکه پرو بود تاالان ۲۰بار بهت شملره داده بود باید باهاش باشی ی مدت ببینی چی میخاد ازطرفی همسایه هستید امکان داره بعدش ازت باج بخاد تهدیدت کنه به رابطه یا ابروت ببره تومحل این ریسک هم هست ازما میشنوی دور ش خط بکش یا احتیاط کت چون همسلیه اس
خاهش میکنم.ببین معلوم نیست ما داریم احتمالات و میگیم ولی اکه قصدش ازدواج بود تاحالا مادرش گفته ...
من دوست نمیشم فقط این دفعه نگاش میکنم. از اون باج گیری ترسیدم😁
مامانش زن خوبیه
بازم ممنون از راهنمایت. مرسی وقت گذاشتی جواب دادی.
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
تاپیکو تبدیل کردن به روشهای تبدیل پسر همسایه به شوهر😏
به تو چه ؟ مگه تاپیک توئه؟ بعدشم چه اشکال داره ایشون بزرگتره من یه سوال پرسیدم
استارتر قبلش کلی اسم بهت پیشنهاد دادم. چرا اینطوری تو ؟ 😐 رفتارت خیلی بچه گانه س. ریپ نزن نمیخونم
تربیت تو هم مشخصه. داری فضولی میکنی. من به کمک اون آقا احتیاج داشتم