2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیاین

171 بازدید | 36 پست

امشب شب شهادت حضرت معصومه(س) دوستای عزیزم که حاجت دارین برای بانوی عزیز صلوات یا سوره های قرآن یا فرازهایی از زیارت عاشورا یا سلام به ایشون یا هرچیزی که میتونید انجام بدین و از ایشون بخواین واسطه بشن به درگاه خداوند مهربان برای اجابت خواسته هاتون الهی همگی حاجت روا بشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دوست خوبم 

التماس دعا از همه دوستان 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
التماس دعای مخصوص    

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ 

- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

سلام بر تو ای ابا عبداللّه و بر روانهائی که فرود آمدند به آستانت ، سلام خدا از من بر تو باد تا ابد مادامی که روز و شب باقی است و خدا این زیارت مرا آخرین عهد با حضرتت قرار ندهد

سلام بر حسین و بر علی بن الحسین و بر فرزندان حسین و بر اصحاب و یاران حسین

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
برای همدیگه دعا کنید بچه ها ایشون کریمه اهل بیت هستن

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ 

- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

سلام بر تو ای ابا عبداللّه و بر روانهائی که فرود آمدند به آستانت ، سلام خدا از من بر تو باد تا ابد مادامی که روز و شب باقی است و خدا این زیارت مرا آخرین عهد با حضرتت قرار ندهد

سلام بر حسین و بر علی بن الحسین و بر فرزندان حسین و بر اصحاب و یاران حسین