2777
2789
سلام زیارتتون قبول و حاجاتتون روا میخواهم یک لیست از وسایلى که براى پیاده روى اربعین کربلا لازمه آماده کنم که اگر قسمتم شد سال آینده عازم بشم لطفا وسایل و لوازمى رو که باید همراه داشت رو بهم بگید ممنونم
إلهي و ربي من لي غیرك

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی وسیله کمتر بهتر
چون یک کیلو تو پیاده روی یه تن میشه
اصولش رو بدونی از وسیله سفرت کم میشه
شلوار و زیر شلواری که اگه نجس شد داشته باشی
بقیه لباسا هم وقت عوض کردن نداری
ساعت 3-4 بری تو موکب
هم جای راحت گیرت میاد هم از خستگی میخوابی
دوباره شب یا نصفه شب خواب بست میشه بلند میشی شروع میکنی پیاده روی
نگران نباش
همه شب در حال حرکتن
شب برای حرکت خوبه یه لباس گرم داشته باشی ولی زیر نباشه
چون افتاب بزنه گرم میشه و راه رفتن هم گرمای بدنو زیاد میکنه و باید دربیاری
شبا سرده مثل یه بیابون
تو حرکت از خونه به سمت مرز جوری حرکت کن که شب به مرز نخوری
بیابونه و موکب و ماشین نیست تا صبح تو سرما میمونی
از چند کیلومتری مرز مهران تا خود مهران رو باید 3 ساعت حساب کنی بس که ترافیکه
اونجا پتو گرم و غذا و اب هست نگران این مورد نباش
اب معدنی گرفتی قبل از مرز بطریتو دور ننداز
فقط هر رفته میگه هیچی برندار
البته اگر پیاده میخوای بری
پول نقد ببر
اولویت با پول عراقه که ببری
اونجا عابر بانک دم دستت نیست که پول تو عابر بانک داشته باشی
پول رو تو کیف گردنیت بذار
به خانواده هم بگو به هیچ عنوان منتظر تماست نباشن و نگران سلامتیت نباشن
چون اصلا انتن نداری
گاهی بعضی موکبها وای فای دارن میتونی تلگ رامی پیام بدی
گاهی تا اخر سفر خبری ازت نمیشه کیسه خواب لازم نداری
اگه زود بری تو موکبها جا داری
تو خود مرز غذا نیست و معطلی زیاد داره البته اگه زودتر از ده روز حرکت کنی معطلی انچنانی نداری ولی دیرتر حرکت کنی و برگشت اگه با جمعیت اربعین برگردی تو مرز معطلی داره گردو یا خرما یا بادوم بردار که بشه غذای مرزت هر کفشی که باهاش راحتی حرکت کن اگه کفش نو میگیری باید چند وقت تو ایران باهاش راه بری به پات عادت کنه تاول نویی نزنه دارو سرما خوردگی و استامینفن و داروی خاصی اگه لازم داری بردار یه ماه قبل از اربعین صبحها برو پیاده روی و ورزش پات اونجا نگیره و اماده باشی اینطوری جای سه روز تو دو روز حرکت میکنی ماسک برای بدی اب و هوا بردار بالش بادی که باد میکنن بردار وگرنه پتو میذاری زیر سرت با هر کی قرار داری فکر گم شدن نباش و بهشون بگو گم شدید فلان ساعت فلان تیربرق یا تو کربلا چون همه اونجا همدیگه رو گم میکنن و انتن هم که نیست اگه هنراه داری پول دست یه نفر نباشه که پول تو دست و بالتون باشه
غذای عراقی ها رو برای تست کردن نگیر و ننداز اونور حیفه گناه دارن خودشون به سختی جور میکنن ایرانی ها کلی موکب و غذا دارن حساس بودن رو بذار کنار کلی کثیفی میبینی تو راه تو غذاها تو دستشویی ها عین خیالت نباشه بدون سفر سختیه بدون ممکنه جای خواب گیرت نیاد یه عالمه زن و مرد و بچه رو تو اطراف حرم میبینی بیرون خوابیدن اینها رو در نظر داشته باش هر چی بیشتر از این روزی ت شد که چه بهتر نشد حداقل امادگیشو داری