من خیلییی وقت پیش دیدمش ولی دلم میخاد هزار بار دیگه هم ببینمش🙃🌻
بازی بازیگرا و جلوه های ویژه ش خیلی خوبه.
دوست دارم نظرتون رو در مورد این فیلم بدونم
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
ولی مهدی قربانی خیلی خوبه،کلا از پس همه نقشاش خوب برمیاد
در مورد اثار مشابه خارجی مثلا۱۹۱۷هم چنین نظری داشتید؟
کلا این ژانر و سبک رو دوست ندارین یا فیلم ناقص بود؟
در مورد اثار مشابه خارجی مثلا۱۹۱۷هم چنین نظری داشتید؟ کلا این ژانر و سبک رو دوست ندارین یا فیلم ناق ...
نمیدونم سلیقه من خیلی متفاوته کامل نمیشه گفت که یه ژانر و کلا دوست ندارم
ولی این فیلمی نبود که دلم بخواد دوباره ببینمش