2777
2789
عنوان

فیلم تنگه ابو قریب❤️

90 بازدید | 9 پست

خیلی زیباست🤍

من خیلییی وقت پیش دیدمش ولی دلم میخاد هزار بار دیگه هم ببینمش🙃🌻

بازی بازیگرا و جلوه های ویژه ش خیلی خوبه.

دوست دارم نظرتون رو در مورد این فیلم بدونم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

من دوسش نداشتم 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوسش نداشتم 

چرا

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

چرا

نمیدونم چرا کلافم میکرد 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من دوست نداشتم از بازیگراش خوشم نمیومد

در مورد انتخاب نادرست بعضی بازیگرا موافقم

بنظرم انتخاب اقای عزتی،اذرنگ و سلیمانی درست نبود

ولی مهدی قربانی خیلی خوبه،کلا از پس همه نقشاش خوب برمیاد

نمیدونم چرا کلافم میکرد 

در مورد اثار مشابه خارجی مثلا۱۹۱۷هم چنین نظری داشتید؟

کلا این ژانر و سبک رو دوست ندارین یا فیلم ناقص بود؟

در مورد اثار مشابه خارجی مثلا۱۹۱۷هم چنین نظری داشتید؟ کلا این ژانر و سبک رو دوست ندارین یا فیلم ناق ...

نمیدونم سلیقه من خیلی متفاوته کامل نمیشه گفت که یه ژانر و کلا دوست ندارم 

ولی این فیلمی نبود که دلم بخواد دوباره ببینمش