من چن روز بود کمر درد داشتم و فقط یک بار ازم خون اومد
الان بعد از تقریبا ۵_۶ روز انگار یه چیزی شبیه جنین ازم خارج شد.یه چیز خیلی کوچیک و خونی از جنس گوشت،که ادامه اش به یه حالت مخاطی وصل هست
به نظرتون اون جنین بود؟
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روزی که پریودم تموم شد نزدیکی داشتم.اصن نمیدونم کی گرفته و کی سقط شده.
اگر میدونستم باردارشدم که مواظبت میکردم نیفته.چرا اخه افتاده من کار سنگین نکردم
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.
اخه پریودم یه هفته اس تموم شده و همون روزم نزدیکی داشتیم
مگه ممکنه باردار بودم و پریود شده باشم؟
ممکن نیست اینجوری،پس فک کردم شاید یه هفته ام بوده،شایدم اصن جنین نیست اصن نمیدونم
یعنی یه هفته پیش پریودت تموم شده؟ اگه آره که برای بارداری نیست پریودت مثل قبل بود حجم خونریزی اش؟
اره مث همیشه بود