2777
2789

دخترا من تواین دوسه ماه اخیر مرتب آبریزش بینی داشتم بعد از خوردن دارو وانتی هیستامین سرفه خشک میاد سراغم سرفه های وحشتناک قشنگ الان بار چهارم هست که این سرفه ها میاد ولی این سری سینه م سوز میده و انکار زخم شده موقع خواب اذیتم تجربه ای دارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم ی مدت اینجور بودم همش اسپری اسم میزدم و قرص و شربتای مخصوص

برو متخصص داخلی تست ریه و اینا میگیره

شاید الرژی باشه بشه کنترلش کرد

من الرژی بود سرفه های وحشتناک داشتم ک چندبار بالا اوردم موقع سرفه ها

ام ار ای و سی تی ریه هم دادم هیچ مشکلی نبود

فقط الرژی بود

انقد سرفه کرده بودم پهلوهام درد میکرد

برو متخصص داخلی

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
وای منم ی مدت اینجور بودم همش اسپری اسم میزدم و قرص و شربتای مخصوص برو متخصص داخلی تست ریه و اینا م ...

خوب چی مصرف کردی .من وقتی سرفه میکنم گاهی یه خلط بد طعم میاد تدی گلوم .متخصص داخلی رفتم داروهای بدترم کرد 

خوب چی مصرف کردی .من وقتی سرفه میکنم گاهی یه خلط بد طعم میاد تدی گلوم .متخصص داخلی رفتم داروهای بدتر ...

بخدا یادم نیس مال دوسال پیشه ماجرای من

ی سری داروی خاص داد بهم

خب برو تخصص اسم و الرژی

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

ببین آسم این مدلی نیست ولی ممکنه حساسیت خیلی شدیدی پیدا کرده باشی. بنظرم باید بری پیش فوق تخصص آسم و آلرژی که تشخیص بدن حساسیته یا آسم. دکتر اسکویی رو میشناسم فوق تخصص دارن تو این زمینه و خیلی تجربه دارن. حتما می تونن این مشکلی که برات پیش اومده رو درمان کنن.