2777
2789
عنوان

هزینه بالای دندونپزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 44 پست
خیر نیبینن چرا دیگه با سلامت مردم بازی میکنن، نباید هزینه دندون پزشکی آنقدر بالا باشه، به خدا من ۶ م ...

دقیقامنم میگم این دست خودادم نیست برای زیباییم نیست واقعابایدفکری کنن سخته

زندگی سلام   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یا علی چه خبره؟!

بخدا وقتی گفت 5 و نیم انگار آب یخ ریختن روم

حالا فکر کن یه روکشم میخواد 3 و نیم🤦‍♀️🤕😑

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
درمانگاه های دانشگاه های پزشکی قیمت مناسب انجام میدن دانشجو هستن ولی زیر نظر استادشون کار می کنن ی ...

وقتاشون پره اصلاقبول نمیکنن نه ترمیم وعصب کشیه بادوتاروکش 

زندگی سلام   
کاش مراقبت می‌کرد  با این سن کم این همه دندون خراب.. قطعا خودش اذیت میشه

خیلی مراقبه همش مسواک میزنه نخ دندون ولی جنس دندونش ازبچگی خوب نبودخودمم همینه جنس دندونم خوب نیست

زندگی سلام   
توتهران یه دونه هست اونم زنگ زدم جواب نمیدن پرس جوکردم میگن وقت نمیدن دیگه

نمی‌دونم والا خبر ندارم عزیزم 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

تهران کلا شهربزرگ وپایتخته,درست تحقیق کن بپرس حتما درمانگاه قیمت مناسب هست عزیزم 

خبرمرگشون نیست که نیست اسمش پایتخته ولی خب جمعیتشم زیاده نسبت به خدمات مثلا به مرکزدانشگاهی گذاشتن برای جمعیت ۱۳میلیونی مشخصه فایده نداره دولت بایدیه فکری کنه لااقل اینجوری نمیشه درست نکنی داغون میشه بخای درست کنی پولش نیست 

زندگی سلام   
منم هفته قبل یه عصب کشی یه دونم در حد نقطه ای پر کرد دوتام کشیدم  شده ۶ونیم بعد دوماه برم ک ...

برای دخترمن زیاده سه تاش عصب کشی نمیدونم چندتاترمیمه دوسه تاروکشه من جمع کردم دیدم نزدیک ۴۰میلیونه حساب کن بادوتابچه ماهی ۴میلیون بعداینم نورعلی نورشده به خداخواب وخوراک ندارم ازغصه 

زندگی سلام