2777
2789
عنوان

از اماما چه معجزه ای دیدین...شده گلایه کنین پیششون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من از شکرگزاری بیشتر نتیجه دیدم تا گلایه کردن ینی هر جقدر دلم بیشتر آروم بود تو سختی ها و به خدا سپردم بهتر شد تا اینکه گلایه کنم

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
یه روز هایی حالم خیلی بد بود ومینشستم سر نماز وکلی حرف میزدم ودعا میکردم و امام  حسین رو قسم می ...

وای وای حالم عوض شد یه جوری شدم

چشمام پر شد 😭 واقعا خوش به حالت ، حضرت رقیه دیگه تا اخذش هواتو داره(:

ای جان چه عالی. خودشون دیدی؟ میشه بگی چه خوابی بود؟

بله  خود امام رضا اومد خونمون   خواهرم نمی تونست راه بره و حرف نمیزد  گفت تو خواهر فلانی گفتم آره   گفت نگران نباش خوب میشه  خواهرم اولش که اومدن گفت سلام امام رضا  چند روز بعدش  خودم بودم خواهرم  که دیدم داره راه میره مامانم اومد دید و گفت خوابت شفاش داد  من کلاس سوم ابتدایی بودم

راستش من از شکرگزاری بیشتر نتیجه دیدم تا گلایه کردن ینی هر جقدر دلم بیشتر آروم بود تو سختی ها و به خ ...

اینجوری حال خود ادمم بهتر میشه واقعا امتحان کردم .ولی چه کنم گاهی واقعا پر میشم و دیگه نمیکشم 

بله  خود امام رضا اومد خونمون   خواهرم نمی تونست راه بره و حرف نمیزد  گفت تو خوا ...

اخی ، همیشه مامانم میگه بچه ها پاکن و میتونن با عالم دیگه ارتباط داشته باشن.یعنی من چیکار کنم که این اتفاق بیوفته ؟ ۲۰ و چند ساله هر سال مشهد میریم ولی دو سه ساله حس میکنم اقا دیگه راضی نیست من برم...😔

خدا چقدر دوست داره شما رو خوش به حالتون 🥲جسارته خیلی مقید به دین هستین ؟

خدا همه رو دوست داره عزیزم چه شیعه چه سنی چه مسیح بی قید و شرط  همه ی بنده هاشو دوس داره چون خالق همشون خودشه. معمولی ام خودمو تو قید و بند دین محدود نمیکنم ولی اعتقادات خودمو دارم اینکه خدا خیلیییی بیشتر از چیزی که تصورشو میکنیم مهربونه اینکه امام ها واقعا وجود داشتن اخه خیلیا دارن منکرش میشن یا کفر میگن 

پروفایل خودمم کپی نشه
منم از یه خانمی شنیدم که تو حرم امام رضا شفا گرفته بود  خودش برام تعریف کرد.

منم خیلی از شفا یافته های امام رضا شنیدم قربون کرمش برم😭♥️به  خواهرش قسمش میدم خودش مشکلات همه کسایی که اینجان رو حل کنه . حس میکنم چون خیلی خواهرشونو دوست داشتن روی مارو زمین نمیندازن😔

نمیدونم واقعا من خودمم نمیدونم چه حکمتیه . فقط میدونم من خیلی خیلی بد بودم خیلی اصلا ادم مذهبی نبودم ...

به حضرت علی چطوری توسل کردی 

ببین منم آدم خوبی نبودم مدتی واقعا گناهکار بودم تا اینکه یه شب یه مطلبی دیدم که نوشته بود نماز شب خیلی خوبه تصمیم گرفتم از فردا بخونم 

همون شب خواب دیدم با ی لباس کهنه رفتم یه دری رو باز کردم که حرم سبز رنگ بود (آخرین باری که خواب حرم یا امام دیدم برای بیشتر از ۱۰ سال پیشه که اون موقع به اندازه یه فرشته پاک بودم ) سریع رفتم بیرون غسل کردم و به خودم گفتم باید تمیز برم تو حرم دوباره درو باز کردم و رفتم تو دیدم نوشته حرم حضرت علی خیلی برام جالب بود چون حتی من نماز شب هم نخوندم فقط نماز های یومیه رو خون م . یه شب اتفاقی عکس حرم حضرت علی رو دیدم که دقیقا همونب بود ک خواب دیده بودم . 

اما امام رضا... جوابی به من نداد 

منم خیلی از شفا یافته های امام رضا شنیدم قربون کرمش برم😭♥️به  خواهرش قسمش میدم خودش مشکلات همه ...

الهی آمین. دعا میکنم امشب خدا دل همه رو شاد کنه علی الخصوص افرادی که اینجان و شما  و خودم . 

به حضرت علی چطوری توسل کردی  ببین منم آدم خوبی نبودم مدتی واقعا گناهکار بودم تا اینکه یه شب یه ...

من همیشه پدر صداشون میکنم . اسمشون میاد روزم عوض میشه باور کن اغراق نیست مثلا اون روز از رادیو یهو اسمشون بیاد اون روزم یه جور دیگه میشه ،حال خودم میشم انگار دور از همه مردمم.از پارسال که ازشون معجزه دیدم اینجوری شدم شرمندم که زودتر نشناختمشون.همیشه بهشون میگم یه پدر هیچ وقت دخترشو طرد نمیکنه که ، شما بابای منی ، حضرت فاطمه هم مادر من ، منم یه بچه ناخلفم ولی خب باباجان منو از خودت دور نکن هروقت دور شدم بکش سمت خودت😭 پارسال  پیاده روی اربعین نجف بودم گفتم اقا جان من قبلنم اومدم کربلا ولی این حالو دوست دارم اگه سال بعد قرار نیست اینجا بشم لطفا همینجا عمر من رو تموم کن میخوام تا ابد اینجا باشم، امسال تو دو روز خدا جور کرد و رفتیم نجف و کربلا در حالی که اصلا قرار نبود بریم، نزدیک اربعین حالم گرفته شد که مگه قرار نبود منو همونجا نگه داری و فردا زنگ زدن که بیاین با کاروان قسطی میبریم کربلا😭

خدا همه رو دوست داره عزیزم چه شیعه چه سنی چه مسیح بی قید و شرط  همه ی بنده هاشو دوس داره چون خا ...

چقدر قشنگ حرف میزنین واقعا. منم معتقدم خدا همه ما رو دوست داره این ماییم که خودمونو ازش دور میکنیم ، ولی اون هر لحظه مشتاق برگشت ماست.