2777
2789

از کدوم امام معجزه دیدین؟ به کدوم معصوم متوسل شدین و دست خالی برنگشتین؟کسی از حضرت معصومه (س) کمک خواسته و حاجت روا شده؟؟

خانوما من امشب فهمیدم شب رحلت حضرت معصومه هست.خواهش میکنم چند نفر نیان ناسزا بگن ولی من خب حس میکنم اصلا تا حالا نمیشناختمشون زیاد .

چه چیزی در مورد زندگی ایشون براتون جالبه یا چرا بهشون ارادت دارین؟ کسی در مورد زندگیشون نکته ای میدونه بگه.

. امشب دلم گرفته از اینکه منم مثل خودشون غریب شدم و این مردم دلم رو شکوندن میخوام گلایه ببرم پیششون 😔

از امام حسین حاجاتامو گرفتم..

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

امام زمان و امام حسین و امام حسن حضرت فاطمه حضرت زینب

از چند تایی حاجت نگرفتم و واقعا دلسرد شدم اما اسمشون رو نمیارم شاید من لایق نبودم نمیدونم 

اما گفتم تو فکر کن من کنیز خونت بودم. برام برادری کن ... چی بگم والا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فکر کنم ولی تنها موردی که یادمه اینه من همیشه سر امتحان زبانا کل اماما و پیامبرا میخواستم ازشون نمرم خوب شه😑😂اصلا من دو ساعت فقط داشتم دعا میکردم ده دقیقه اول برگه و نمیدیدم فقط دعااا

و خوب جواب میداد واقعا😂😁🙂

من به امام ها خیلیییی معتقدم. زیارت حضرت معصومه که رفتم ب دوتا حاجتم در عرض یک هفته رسیدم از روضه ی امام حسین هم شفای خواهرمو دیدم خواهرم سرطان نادری داشت که دکترا گفتن نهایت تا چند ماه زنده هست اما به طور عجیبی بیماریش بهبود پیدا کرد هنوزم دارو مصرف میکنه ازمایش و چکاب میده هرماه ولی خداروشکر خوبه

پروفایل خودمم کپی نشه

من ارادت خاصی به حضرت علی(ع) داارم.

پارسال تو نجف بودم که دل شکسته بودم تو حیاط گریه کردم و کلی گلایه کردم که شما پدر واقعب منی من جز شما کیو دارم 😭😭😭 هنوزم هنوزم یادم نمیره ۴ صبح بیدار شدم از خواب و از شدت بی قراری قدم میزدم جلوی حرم که فهمیدم مشکلم حل شده

امام زمان و امام حسین و امام حسن حضرت فاطمه حضرت زینب از چند تایی حاجت نگرفتم و واقعا دلسرد شدم اما ...

نمیدونم واقعا من خودمم نمیدونم چه حکمتیه . فقط میدونم من خیلی خیلی بد بودم خیلی اصلا ادم مذهبی نبودم ولی هر وقت دست دراز کردم جلوی حضرت علی و به صلاحم بود ردم نکرد .قربونش برم ♥️♥️ایشالا ایشالا به حق این شب به حق غریبی امام رضا خود حضرت علی حاجتتو بده

یه روز هایی حالم خیلی بد بود ومینشستم سر نماز وکلی حرف میزدم ودعا میکردم و امام  حسین رو قسم میدادم

یه روزی خطاب به حضرت رقیه گفتم خانوم تو رو خدا به امام حسین بگو حالمو خوب کنه امام حسین روی دخترشو زمین نمیزنه تا یه شب تو خواب یه جایی رو دیدم یه حرمی بود که نمیشناختمش دورش هم یه پرچم سیاه بود یه خانومی هم بهم گفت عروسکت کو

از خواب که بیدار شدم رفتم تو اینتر نت واولین چیزی که به ذهنم رسید حرم امام حسین بود ولی اونجا نبود دوباره و دوباره ودوباره سرچ کردم تا یهو اتفاقی عکس حرم حضرت رقیه رو دیدم دقیقا همون جایی بود که تو خواب دیده بودم بعد یه یادم اومد من ن ذر کرده بودم وقتی رفتم کربلا با خودم عروس ببرم حرم

اونجا بود که یهو زدم زیر گریه 

من هیچوقت تو واقعیت اون حرم رو ندیده بودم

🌹

حسبی الله لااله الاهو علیه توکلت
امام ها و فرزندانشون هم به خاطر حرف حق و اینکه از حاکمان میخواستن عدالت داشته باشن و مردمو اذیت نکنن ...

اره ولی ما که امام نیستیم هیچ ، حتی ذره ای نمیتونیم شبیه اون بزرگان بشیم نهایت تلاش کنیم ازشون یاد بگیریم . کاش خودشون صبری که جلوی مردم داشتنو به منم بدن

هیچ فقط هیچ این بزرگان هم مال ازمابهترونن

(: نگو عزیزم میدونم شرایط سخته یکم ناامید شدی . ولی اگه اوناهم بخوان پارتی بازی کنن که ما ادمای معمولی تا حالا باید از بین میرفتیم. همش کمک اوناست