2777
2789
عنوان

کی عمل قد انجام داده و راضیه؟

2255 بازدید | 15 پست

من میخوام عمل قد انجام بدم تا ده سانت میتونم؟  کی انجام داده یا نزدیکاتون 26سالمه من قدم 155دوستدارم بلندتر بشم درکل اناتومی بدنم جوریه سرم بت نصب تنم کوچیکتره ولی چون همه ازم بلند ترن  و زیبایی انچمانی ندارم و اعتماد بنفسم سر قدم خورد شده دوست دارم انجام بدم برای دل خودم و شنیدم اعتماد  بنفس زیادی ب آدم میده نصبت ب عملهای دیگی  میترسم از عملش ک فلج یا  کاری کنن ک پاها کوتاه بلندو لنگون بشم راهنماییم کنید تورو خدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این عمل رو با الیزاروف شنیدم که انجام میدن. من این روش رو بخاطر یه مشکل دیگه باهاش اشناشدم. چندتا سایت رو درموردش خوندم.برای مشکله ما گفتن که حدود ۶ماه دستگاه روی پا هست و تحمل این زمان زیاد خیلی سخته و خیلیا جا میزنن

احتمالا برای افزایش قد مدت زمانش بیشتره

مورد دیگه اینکه میگن بعدش نمیشه به خوبی قبل دوید با ورزش کرد.برای افزایش قد هم احتمالا این مشکل باشه

یکی که مشکل مارو داشت ازاین دستگاه استفاده کرده بودولی مثل اینکه دکترش خوب نبوده و استخوان اضافه و برامده دراورده بود. پس اگه انشاالله خواستید انجام بدید حتمااااا بهترین دکترو انتخاب کنید

پس شما موارده بالا:مدت زمان بودن دستگاه، محدود شدن حرکت بعداز عمل و پزشک خوب رو درنظر بگیرید بعد تصمیم بگیرید

دردم از یار است و درمان نیز هم
این عمل رو با الیزاروف شنیدم که انجام میدن. من این روش رو بخاطر یه مشکل دیگه باهاش اشناشدم. چندتا سا ...

یعنی بعد عمل نمیشه ورزش کرد یا دیویید چند سال بعدش یا  دستگاه؟ یا عمل جراحی چجوریه  این روش؟ 

یعنی بعد عمل نمیشه ورزش کرد یا دیویید چند سال بعدش یا  دستگاه؟ یا عمل جراحی چجوریه  این رو ...

سرچ کن عمل با الیزاروف تو نت مطالب زیاده

خب مطمئنا بعداز عمل و دراوردن دستگاه بخاطر تحرک کم عضلات ضعیف شدن  واینکه عمل خاصیه و استخوان رشد میکنه دیگه مثل قدیم نیست. حالا بازشما بیشتر تحقیق کن شاید من اشتباه میکنم ولی احتمالا ورزش حرفه ای یا دویدن سخت باشه

یعنی بعد عمل نمیشه ورزش کرد یا دیویید چند سال بعدش یا  دستگاه؟ یا عمل جراحی چجوریه  این رو ...

تو الیزاروف بین استخوان فاصله میندازن استخوان کم کم رشد میکنه تا به هم برسن  وجوش بخورن. به دستگاه به پا وصله و یه مهره داره که میپیچونی چندوقت یک بار

عملش حوصله زیادی میخواد فکرکنم بالای۶ماه