2777
2789
عنوان

دکتر گف احتمال ۵۰ درصد سقط😭😭😭

481 بازدید | 25 پست

تروخدا ترو جون بچه هاتون برام دعا کنید بقران دارم با چشمای اشکی مینویسم

لک بینی داشتم الان رفتم مامایی گف ۵۰ درصد سقط میکنی حالم خیلی بده بچه اولمه

هفته ۶ ام

چرا رفتی پیش ماما برو متخصص زنان ، من بارداری اولم بدون هیچ لکه بینی سقط شد اما دومی با اینکه همانوم و لکه بینی داشتم دکترم شیاف و چند تا امپول داد حاصلش یه دختر شر و شیطونه که الان خوابیده کنارم ، انشالا سالم بغلش میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ماماهای بیمارستان چرت و پرت زیاد میگن،منم چقدر ترسوندن ولی دکتر خصوصی که رفتم بهم گفت استرس داشتن خودش ب سقط بیشتر کمک می‌کنه چون باعث جدا شدن جفت میشه،پس آروم باش و بسپار به خدا،منم لکه بینی داشتم تا آخر بارداری شیاف و آمپول استفاده کردم 

غلط کرده منم ۹ هفته بودم خونریزی شدید داشتم دکتر گفت سقط میشه ولی من شیاف آمپول میدم شیاف استفاده کردم قطع شد

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
چرا رفتی پیش ماما برو متخصص زنان ، من بارداری اولم بدون هیچ لکه بینی سقط شد اما دومی با اینکه همانوم ...

شهرستانم همون ماماهم بزور پیدا میشه اینجا.خیلی میترسونن یه درصد فک نمیکنن این بارداره روحیه ش خراب میشه

ماما آخه 😑

برو متخصص زنان بهت شیاف میده ، استراحت مطلق داشته باش و خوراکی های ممنوعه بارداری اصلا نخور، جاش سفت میشه .

استرس نداشته باش

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
این ماماهای بیمارستان چرت و پرت زیاد میگن،منم چقدر ترسوندن ولی دکتر خصوصی که رفتم بهم گفت استرس داشت ...

بهم شیاف داد و نوشت سونو

ابجی بخدا صدای حق حقم خونه رو برداشته😭خیلی میترسم تروخدا برام دعا کنید

نمیکنی بابا چه ربطی داره خیلیا لک بینی دارن نگران نباش عزیزم ایشالا صحیح و سلامت میاد بغلت

اطرافیان همه همین رو میگن

میگن لک بینی خیلیا دارن

اما اون مامای عوضی ترسوند منو😭

اومدم ولی من اطلاعاتی ندارم 

دعا میکنم بچتونو سالمو سلامت ب اغوش بگیرین💚

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر