2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من فوق العاده لجباز و پرخاشگر هست اصلا به من احترام نمیذاره فقط قلدر بازی درمیاره و فحش حتی فحشا ...

اگه واقعا دراین حده اگه شده پول قرض بگیر ببرش پیش روانشناس  کودک ونوجوان یا  روانکاو نذار با این اخلاقو رفتار بزرگ بشه 

بهتره با مشاور دراین رابطه صحبت کنید چون موضوع بینهایت مهمیه. پسرعمه من چون ازبچگی همینطور اهل فحاشی و پرخاشگر بوده و مادرش اهمیت نداده الان پسره دبیرستانه ولی بسیار نچسب و بیتربیته. مامانش و فحش میده بی احترامی می‌کنه و فوق العاده قدرنشناسه

از فولادم رد شده واقعا دیگه به حدی رسیده که ازش متنفرم 

زیاد دهن به دهنش نزار.مدارا کن.در مورد فحشم جدی باش فحش داد بگو پول توجیبیت قطع میشه یا نمیدونم گوشیتو میگیرم... و انجام بده

بهتره با مشاور دراین رابطه صحبت کنید چون موضوع بینهایت مهمیه. پسرعمه من چون ازبچگی همینطور اهل فحاشی ...

اینم همینه روانما ریخته بهم همش ازم طلبکاره مدام اذیت میکته

زیاد دهن به دهنش نزار.مدارا کن.در مورد فحشم جدی باش فحش داد بگو پول توجیبیت قطع میشه یا نمیدونم گوشی ...

خیلی نفهمه اصلا این چیزا سرش نمیشه من تو اپارتمانم مدام دربهم میکوبه و هی همسایه ها میان در خونمون 

اینقد مشاوره روانپزشک بردم یه درصدم خوب نشده

یعنی هیچ اثری روش نذاشته شاید مشاورش خوب نبوده تو اینستا روانشناس اینا زیاد هست حرفاشونو گوش کن شاید یه راه چاره ای براتون پیدا شد ایا پدرشم همین اخلاقاروباشما  داره 

خیلی نفهمه اصلا این چیزا سرش نمیشه من تو اپارتمانم مدام دربهم میکوبه و هی همسایه ها میان در خونمون&n ...

پسر همینه دیگه.من اونروز با برادرزادم چنان کتک کاری کردیم سر فحش دادنش در تاریخ نوشتنی😂😂😂شب زنگ زده بود عمه جون بیا اشتی کنیم اشتباه کردم از دور میبوسمت😅

یعنی هیچ اثری روش نذاشته شاید مشاورش خوب نبوده تو اینستا روانشناس اینا زیاد هست حرفاشونو گوش کن شاید ...

چندتا عوض کردم انگار خودشونم نمیدونن چی بگن هی میبرن میارن و جلسا بیخودی میگذره دریغ از یه ذره اثر