2777
2789

من تقریبا دوساله ازدواج کردم خانواده همسرم واسمون خونه و ماشین گرفتن البته به نام خودشون و اینم بگه شوهرم تک پسره و اخرین فرزنده ینی جهازو سیسمونیاشونو خیلی سال پیش دادند و از نظر مالی توانایی این کارو داشتند که کردند و کلن یه خونه خالی دیگه داشتن اونا فروختن واسمون تو شهر خونه خریدن چون من و خونوادم شهر زندگی میکنیم و هنوز هم یه عامله طلا و سکه دارند میخواستم ببینم الان چون این کار و کردند من دیگ نباید هیچوقت اگه یه حرفی زدند ناراحت شم و باید همیشه منت بزارند و بگن ما بهترینیم؟اینم بگم که من تاحالا هیچوقتم باهاشون دعوا و بحث و حاضر جوابی نکردم و همیشه تشکرهم کردم

وظیفه ای نداشتن و تمام کارهایی که کردن لطف بوده 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

دستشون درد نکنه.خدا خیرشون بده.در هر حال احترام متقابل بزارید.اگر هم کاری انجام دادن رعایت بزرگتری و محبت هایی که کردن کنید.

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذارشون روسرت 

خدا گواه خدا گواه پدرشوهرم فوق تریلیاردره 

اما اما اما اما دریغ از ی اسکناس،🤌هزار تومنی 

خیلی بهشون احترام بذار قدرشون روبدون 

خوش بحالت 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

لطف كه كردن 

حالا به نام هركي خونه گرفتن ماشين گرفتن كه پياده نريد و مستاجر نباشيد خودش خيلي كارتونو راه انداختن 

اين كه چيم دارن يا ندارن به خودشون مربوطه زحمت كشيدن 

ولي منت گذاشتن نداره يكم زشته 

ولي كاريو كردن كه خيليا نميكنن دستشون درد نكنه

یه لنگه جوراب من ندیدم والا 

وظیفه چیه واقعا خیلی فداکاری کزدن از مال و اموالشون اینهمه دادن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیزم اولا وظیفه شون نبوده لطف کردن 

ثانیا با این اوصاف دلیل نمیشه شما مورد هر رفتاری که بخوان قرار بگیرید 

ولی باید قدردان باشید 

کمتر پدر مادری پیدا میشن اینجوری باشن 

با اینکه پدرشوهر منم خیلی توانا بود ولی به اندازه سر سوزن هم کمک نکرد تازه گوسفند قربونی جلوی پای عروس داماد گوشتشو بردن واسه خودشون با اینکه شوهرم پولشو داده بود!

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

نظرمن اینکه ادم کمکی از دوطرف خانواده نگیره با سختی به زندگی بزسه ولی منت کسی رو ادم نباشه

شما بخوای نخوای منتشون سرتون هست عزیزم

چون واقعا نمیتونید ازاد برای خودتونو زندگیتون تصمیم بگیرید

باید کنار بیاید هرچی گفتن

مگه اینکه خودتون مستقل بشید

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜

وظیفه داماده ولی لطف پدره

به نام شما یا پسرشون چیزی نیست منت نباید باشه قدردانشون باشین کافیه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐