2777
2789
عنوان

تک فرزندی و تنهایی و بی کسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1860 بازدید | 102 پست
پدر و مادر اگه شرایط داشته باشن حتما چندتا بچه میارن  و تک فرزند در رفاه بزرگ شدن بهتر از چندت ...

اون نظرش فرق داره میگه بچه جنم داشته باشه میتونه موفق بشه و نباید همه چی برای بچه فراهم بشه چون در آینده آسیب میبینه اونم یادمه براش فراهم نمیکردن الان خیلی مستقله ولی همیشه غصه داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا من که خواهر برادر دارم برادرم یه قاره دیگست خواهرم هم سالی چهارپنج بار میبینم این اداها لازم نیست 

بعدم اوضاع اقتصادی رو درست کنن مردم خودبخود بچه زیاد میارن تاریخ اینو ثابت کرده 

بقیشم هم شعاره

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
الان خواهر برادرم داشت پیشش نبودن هر کدوم سر زندگی خودشون بودن  به عنوان کسی که تو خانواده چند ...

پسر عمه هاش دوتان اونام رفتن تازگی خارج کشور و با همن و همش میگه اونا دوتان پشت همن همه جا با همن راستم میگه نمیشه انکار کرد 

اون نظرش فرق داره میگه بچه جنم داشته باشه میتونه موفق بشه و نباید همه چی برای بچه فراهم بشه چون در آ ...

خب سی سالشه این حرفا برای چیشه 

خودش زن بگیره ۲۰تا بچه بیاره فاز افسردگی دیگه چیه برداشته 

بهش بگو الان خواهر و برادر داشت که سالی یکبارم نمیدیدتشون و فقط برای هم عذاب بودن نمیرفت یقه پدر و مادرشو بگیره که بیکار بودین یه جین بچه اوردین که به درد همم نمبخوریم؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

وقتی شرایط مالی صفرهست مستجرهستیم همین روب زورتامین میکنیم ایا این عقلانی هست ی طفل بی گناه رودرگیرکنیم 😐خیلیها میگن روزی روخدا میده فعلا ک خداسرش شلوغ وحالا حالها نوبت ما نمیشه 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

من خودم نظرم رو تک فرزندی بود ولی یه مدت فکرم عجیب مشغول شد به اینکه نکنه دخترم یه روز تنها بمونه.بلاخره تصمیم گرفتم به بچه دوم فکر کنم

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

ای وای جدی میگی 

حقیقتا

چه پسری هم هست

ورزشکار و درست وحسابی

ولی از بچگی دلش خواهر و برادر میخواست

اونوقت مامانه یا براش سگ میخرید یا جوجه یا پرنده یا موش یا.....

حتی یادمه اون موقع سفارش دادن سگ رو از یه کشور دیگه آوردن مثلا با شناسنامه باشه

ولی ......

فلا ک روال بر این من خودم ۲تا دختر دارم  دوستم میگفت دخترم ۷سالش اونرورز تو دستشویی خوته داشت ...

اره منم چند تا همسن خودم تو فامیل تک فرزند داریم نابود شدن حتی ازدواج هاشونم نابود بود