2777
2789
عنوان

تک فرزندی و تنهایی و بی کسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1860 بازدید | 102 پست
چرا نمیتونید گلم؟

من ویلچر نشینم و بارداری برام خطره 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
آره واقعا تک فرزندی خیلی بده طفلک اون بچه همیشه تنهاست هیچ کس تو این دنیا برای آدم خواهرو برادر نمیش ...

اره مخصوصا الان که هنوز سن پدرم مادرش بالاتر میره طفلی بیشتر استرس گرفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده همسرم ۹تا هستن. خودمم ۵تا ولی باز تنهاییم. حوصله هیچکسو،هم نداریم.اصلا پول نداریم مهمونی بگیریم. پول باشه تنهایی بیمعناست

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
خوشبحالش ...تک فرزندی یه چیز دیگه اس

یه زمانی من آرزوم بود برم تو یه اتاق که هیچ کسی تو اون اتاق نباشه.   همیشه یکی تو دستشویی بود یکی جلو تلوزیون یکی تو آشپزخونه ، یکی تو اتاق خواب یکی تو سالن و ....

اصلا رویام این بود که تک فرزند بودم و یه اتاق برای خودم می داشتم

یا ارحم الراحمین
خانواده همسرم ۹تا هستن. خودمم ۵تا ولی باز تنهاییم. حوصله هیچکسو،هم نداریم.اصلا پول نداریم مهمونی بگی ...

پول شغل امنیت اقتصادی اوضاع اب باید درست بشه تا بشه چندتا چندتا بیاریم 

والی انگار زاییدن کاری داره 

همین اقای تک فرزند غمگیتم پاشده از اینجا رفته عمه و پسرعمه و فلان بیسارشم رفتن !!!!!!

بعد از ما انتظار دارن پنج تا بیاریم

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
با این تفکر نون خودتم نمیتونی به دست بیاری چه برسه به بچه

ربطی ب فکرنداره کلا قیمت اجسناس ثابت نیست امشب بخوابی فردا قیمتا چندبرابرشده 😐

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
یه زمانی من آرزوم بود برم تو یه اتاق که هیچ کسی تو اون اتاق نباشه.   همیشه یکی تو دستشویی بود ی ...

منم تک فرزندی دوست دارم 🤧

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

من خودم تو یه خانواده ی پرجمعیت هستم ولی هیچکی پشت اون یکی نیست و در عین شلوغی تنهام.تازه همش باید غصه مشکلاتشون هم بخورم و چه میدونم حسرت زدگی دیگران هم بهش اضافه کنیدکه چرا ماخواهر برادرا باهم مث صمیمی نیستیم و.....کلا ترجیحم تک فرزندیه به دلایل مختلف‌....و فک نمیکنم روزی از تصمیمم پشیمون بشم

خب سی سالشه این حرفا برای چیشه  خودش زن بگیره ۲۰تا بچه بیاره فاز افسردگی دیگه چیه برداشته  ...

نه خب داره خواهر برادرای اطرافشو میبینه که اتفاقا یکسره پشت همن کنار همن همراه همن خودش داره میبینه خیلی منطقیه خودش بالا پایین میکنه افکارش رو 

آره واقعا تک فرزندی خیلی بده طفلک اون بچه همیشه تنهاست هیچ کس تو این دنیا برای آدم خواهرو برادر نمیش ...

من ۳۰ سالمه یک خواهر ۵ساله دارم بش میگم آیه کاشکی بزرگ بودی  میتونستم سرمو بزارم رو شونتو بات کلیییی درددل کنم میگه خب بکن اما برام بستنی بخر  

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .