با بچه یکی از فامیلا که پسرم هست و نزدیک سی سالشه صحبت میکردم و خارج از ایرانه و پولدارن میگفت ناراحتم تک فرزندم همین الان حاضرم یه نوزاد بزارن بغلم بگن این خواهر یا برادرته و بزرگش کنم ناراحت بود از پدرم مادرش و احساس بی کسی میکرد با اینکه دورش خیلی شلوغه شما نظرتون چیه
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه زمانی من آرزوم بود برم تو یه اتاق که هیچ کسی تو اون اتاق نباشه. همیشه یکی تو دستشویی بود یکی جلو تلوزیون یکی تو آشپزخونه ، یکی تو اتاق خواب یکی تو سالن و ....
اصلا رویام این بود که تک فرزند بودم و یه اتاق برای خودم می داشتم
با این تفکر نون خودتم نمیتونی به دست بیاری چه برسه به بچه
ربطی ب فکرنداره کلا قیمت اجسناس ثابت نیست امشب بخوابی فردا قیمتا چندبرابرشده 😐
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
من خودم تو یه خانواده ی پرجمعیت هستم ولی هیچکی پشت اون یکی نیست و در عین شلوغی تنهام.تازه همش باید غصه مشکلاتشون هم بخورم و چه میدونم حسرت زدگی دیگران هم بهش اضافه کنیدکه چرا ماخواهر برادرا باهم مث صمیمی نیستیم و.....کلا ترجیحم تک فرزندیه به دلایل مختلف....و فک نمیکنم روزی از تصمیمم پشیمون بشم
آره واقعا تک فرزندی خیلی بده طفلک اون بچه همیشه تنهاست هیچ کس تو این دنیا برای آدم خواهرو برادر نمیش ...
من ۳۰ سالمه یک خواهر ۵ساله دارم بش میگم آیه کاشکی بزرگ بودی میتونستم سرمو بزارم رو شونتو بات کلیییی درددل کنم میگه خب بکن اما برام بستنی بخر
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .