2777
2789
فکر نکنم زیاد کم سن باشین  مهم بلوغ فکری هست که انشالله هر دو رسیدین

بله بلوغ فکر داشتم از همون چهار سال پیش که عاشقش بودم اون زمان جواب منفی دادند به سختی بهش رسیدم خیلی سخت روزایی تاریکی داشتم تا با نور رسیدم

دخترا هر چی دوست دارن فقط بگیری هر چی هم باشه دیگه می‌دونه بهش فکر کردی و بهش اهمیت میدم اکسسوری چیزای کیوت خوراکی مثلا بگو بیرون از جلو روسری فروشی رد میدم اینو دیدم خیلی خوشم اومد گفتم بهت میاد این رنگ یا گفتم حتما دلت هوس خوراکی کرده یا این ساعت رو که دیدم گفتم خیلی بدستت میاد کلا همه اینا نشونه اهمیت دادن به همسره یعنی چقدر بهش فکر میکنی

با من بحث نکنید 🤷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترا هر چی دوست دارن فقط بگیری هر چی هم باشه دیگه می‌دونه بهش فکر کردی و بهش اهمیت میدم اکسسوری چیز ...

یک ساعت با یک از این عروسک خرسی بزرگا خوبه یانه میترسم بخرم بگه مگه بچم برام عروسک خریدی 😅

اهان راستی خانوم من یک ازدواج ناموفق قبل من داشته یک بچم داره واسه اونم یک عروسک برمیدارم