انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
متم انقدر استرس دارم از اینکارا ک نگو، هم طرف خودم همم علی الخصوص طرف همسرم زیاد درست و درمون نیستن، همکارامم برا عروسی میخام دعوت کنم فقط کاش سوژه نشه
ما هم داریم از مدل آدم ها من با خودم فکر میکنم چطور میتونن بدون دعوت!!!برای من کار خیلی سختیه ...
تازه هدیه هم ندادن
از اون بدتر فامیلای شوهر بودن ک پاکتای زر ورقی هر کدوم دستشون بود و ۱۰_۱۵تومن توش گذاشته بودن سال ۹۴😑
فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
عمه کوچیکم جاری ومادرشوهر و زندایی و دختر دایی شوهرشو اورده بود با خودش. دوست مامانم شنیده بود عروسیه اومده بود جلوتر همه نشسته بود با دخترا و نوه هاش😑 تازه همینام خبر بردن ک عروسی ما رقص داشته و آهنگ و کلی اذیتمون کردن بعدش ...
فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40