2777
2789
عنوان

ب نظرتون پسره بفهمه ری اکشنش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 42 پست

چرا نمیتونی بهش تکیه کنی

چون راه نمیتونه بره؟ بنده خدا

باید زودتر میگفتی الان واکنش خوبی شاید نشون ندن خانواده پسر و خودش

به نظرم بهش بگو قبل اینکه پدرا همدیگر و ببینن

کاربر قدیمی🤍                                                             

موردی نیست که بخوای در رابطه باهاش احساس ضعف کنی ولی قبل از اومدنشون شرایط و بهشون بگو

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اگه خودت طبیعی و عادی رفتار کنی ابن اصلا مسئله ی خاصی نیست

مگه میخوای به پاهای بابات تکیه کنی که میگی بابام تکیه گاهم نیس!

هرجور تو منتقل کنی اونام همون فکر رو میکنن

اگه بابات برای تو باعث غرور و افتخار باشه اونام به همین دید نگاه میکنن

و اگه خجالت زده باشی اونا هم توی نگرششون این دید ایجاد میشه

و جدای از همه اینا اگه بخوان به خاطر مشکل پدرت بهت خرده بگیرن یعنی از نظر فرهنگی پختگی و شایستگی لازم رو ندارن

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
مگه تمام باباهایی که راه میرن پناه بچه هاشونن؟ خیلیهاشون راه میرن و گند میزنن تو سرنوشت بچه هاشون ...

خب الان باباش زنگ زده ب بابام گفته قبل از اینکه خونواده ها قرار بذارن ما دوتا اول همو ببینیم

ب نظرت الان ب پسره بگم؟

میشه بگی چجوری باید بگم

خب الان باباش زنگ زده ب بابام گفته قبل از اینکه خونواده ها قرار بذارن ما دوتا اول همو ببینیم ب نظرت ...

برادر بزرگتر نداری؟

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.

با یک مشاور صحبت کن با راهنمایی اون در یک جلسه رسمی به این آقا بگو من دختر خود ساخته ای هستم 

کارها و توانمندی هات رو بگو و بعد بگو پدر من نتونست مثل باقی پدرها حامی من باشه اما با نقصی که در وجودش بود کمک کرد من این دختر قوی بشم که الان هستم

چون بابام نمیتونه پاشه ازشون استقبال کنه پذیرایی کنه تمرکز نداره نمیتونه درست صحبت کنه نمیتونه مث ...

به خواست خودتون که این اتفاق نیوفتاده 

ب هر حال شده دیگه

شما هم ناراحت نباش

ولی حتما سعی کن قبل خواستگاری بهش بگی

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
خب الان باباش زنگ زده ب بابام گفته قبل از اینکه خونواده ها قرار بذارن ما دوتا اول همو ببینیم ب نظرت ...

بله بهش بگو

بگو چندین بار خواستم راجع به موضوعی باهاتون صحبت کنم اما خواستم ببینم اگر قضیه جدی شد مطرحش کنم

پدر من به فلان دلیل این مشکل رو داره، با وجود این مشکل مرد بسیار محترم و خانواده دوستیه

اون همیشه تکیه گاه ما بوده ، و خیلی ویژگیهای مثبت پدرتون رو پررنگ براش توضیح بده

بعد بگو از نظر من و خانوادم لازم بود این موضوع رو قبل از هر دیدار جدی خانواده ها شما بدونید

و دانسته وارد عمل بشید، بگو این شرایط پدرم ما رو محکم و مستقل و قوی بار آورد ، و باعث شد از پس خیلی کارها بر بیاییم 

ببین به هیچچچچچ عنوان این رو یک ضعف ندون سرت رو پایین ننداز محکم و قوی حرف بزن یجوری که انگار خیلی موضوع ساده ایه ولی اون میتونه روش فکر کنه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است